Aktuális

A négy szélforgós Villapark sem hagyja cserben vendégeit!

Táv-animációval és nyereményjátékkal kedveskedik régi és leendő vendégeinek a négy szélforgós KidsOasis családbarát Villapark Várgesztes. Érdemes követni oldalukat, mert klassz játékokkal, ötletekkel segítik az otthonmaradóknak eltölteni az időt.

Olvassátok el kedves levelüket ti is!

OTTHONUKBA KÜLDJÜK ANIMÁCIÓNKAT!

Ha Önök otthon maradnak és így nem lehetnek nálunk a Villapark Várgesztes üdülőfaluban, elvisszük hát azt Önökhöz amennyire csak lehet. Igyekszünk ötletekkel, játékokkal közös családi programokat kínálni innen Várgesztesről és még nyereményeket is sorsolunk! Hetente többször jelentkezünk, melynek fóruma a Facebook oldalunk www.facebook.com/Villapark.Vargesztes/. Kísérjék figyelemmel, kövessék, vegyenek részt a "távanimációnkban" és nyerjenek!

Játékunk mindenkinek elérhető; azon vendégeinknek is, akik a körültekintő óvintézkedésekkel folyamatosan működő Villaparkba ellátogatnak és azok számára is, akik foglalásukat későbbre halasztották és azoknak is, akik csak tervezik, hogy majd elutaznak hozzánk. Bízunk benne, hogy a Villapark-élményt nem kell sokáig nélkülözni senkinek és mielőbb Vendégeink között üdvözölhetjük a Villaparkot kedvelőket, szeretőket, azaz mindnyájukat, Önöket!

https://kidsoasis.hu/szallasok/villapark-vargesztes/