Aktuális

A siófoki Hotel Azúr továbbra is családbarát szálláshely

A Balaton egyetlen KidsOasis Minősített Családbarát Szállodája, a Hotel Azúr újabb két évre kapta meg a KidsOasis védjegyet

 

A Balaton egyetlen KidsOasis Minősített Családbarát Szállodája, a Hotel Azúr újabb két évre kapta meg a KidsOasis védjegyet, hiszen nem elég, hogy a legelső minősítés óta ügyelt arra, hogy minden korosztály jól érezze magát náluk, most egy sor további olyan fejlesztést hajtottak végre, ami a családdal érkezőknek megerősítést ad arról, hogy szívesen látják őket.

 

 

Már érkezéskor feltűnik, hogy minden részletre gondolnak, hiszen a recepción a gyerekeknek egy lépcsős dobogót állítottak fel, hogy a bejelentkezés, kulcsátadás izgalmait ők is átélhessék. A szobákba (ha azt előzetesen igényelte a vendég) már bekészítve várja a családokat a fürdetőkád, fellépő, vakdugó, ajtónyitás gátló, pelenkázó vagy épp a cumisüveg melegítő.

 

 

 

 

A szálloda kabalafigurája, Azúrka a sirály nagyon népszerű a gyerekek körében és több helyszínen találkozhatnak vele a gyerekek.  Új, tágasabb, korszerűbb játszóház létesült kreatív elemekkel és a Balatonról szóló kedves mese bekészítésével kedveskednek a kicsiknek. Az Irány a Balaton című mese útikönyvben szereplő mesebeli család kiindulópontja szintén a Hotel Azúr, így érdemes a mesekönyvet is becsomagolni a bőröndbe, ha ezt a szálláshelyet választja a család úti céljául.

Az étteremben megtalálható gyerek sarok is a családosok kényelmét szolgálja. Itt kifejezetten a kicsik méretéhez igazított tálalórész lett kialakítva, gyerek étkészlet és külön menüsor várja a kis vendégeket.

Kiemelt időszakban változatos animátor programokkal szórakoztatják a gyerekeket a szárazföldön és a wellnessben is.

A szálláshely hatalmas előnye, hogy saját parttal, játszótérrel, homokozóval rendelkezik, így nyáron ideális családi balatoni pihenésben lehet része annak, aki a négy szélforgós Hotel Azúrt választja.