Aktuális

A Thermal Hotel Visegrád 'Érték és Minőség' Nagydíjat kapott

A Thermal Hotel Visegrád****superior „…Kényeztető Pihenés a Természetes Harmónia Vonzásában…” pályázata kiérdemelte az Érték és Minőség Nagydíj kitüntető címet.

Az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat eseményeinek fővédnöke Latorcai János, az Országgyűlés alelnöke. A pályázati rendszer kiemelt támogatója a Miniszterelnökség Nemzetpolitikáért Felelős Államtitkársága, külhoni támogatója a Romániai Magyar Demokrata Szövetség.

A 2018-ban megszűnt Magyar Termék Nagydíj után az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat kitüntető címeit idén második alkalommal adták át ünnepélyes keretek között az Országház Felsőházi termében, szeptember 10-én. Az Érték és Minőség Nagydíj kitüntető cím azon áruk, szolgáltatások, gazdasági szervezetek elismerése és díjazása, amelyek tevékenységük során bizonyíthatóan elkötelezettek a minőség ügye iránt és kiemelt fontosságot tulajdonítanak az egyetemlegesen jó minőségű áruk előállításának, illetve szolgáltatások nyújtásának.

Szállodánk képviseletében a díjat Nádas Gábor, vezérigazgató vette át Farkas Sándor, az Agrárminisztérium miniszterhelyettesétől és Potápi Árpád János, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkárától.

Az Érték és Minőség Nagydíj Tanúsító Védjegy nemzetközileg is egyértelműen utal használójának kiemelkedő színvonalára. Feltüntetése méltán biztosítja viselőjük számára a pozitív megkülönböztetést, szimbolizálja a magyar gazdaság megerősödését, népszerűsíti Magyarország legfontosabb kincsét, a szürkeállomány teljesítményét.

Az Érték és Minőség Nagydíj Pályázaton sikerrel szerepelt pályázók és pályázatok számára, teljesítményük elismeréséül a kiírók külön-külön is értékes különdíjakat ajánlottak fel. A Thermal Hotel Visegrád****superior maximális pontszámú pályázata a ProfessionCert Kft. által felajánlott különdíjat is elnyerte, melynek tárgya egy díjmentes Medical Wellness Audit. A díjat Bálint Ágnes, ügyvezető igazgató adta át Nádas Gábor, vezérigazgatónak.

A KidsOasis csapata szívből gratulál a nem mindennapi elismeréshez!

Szeretnél ebben a nívós szállodában foglalni? Kattints!