Aktuális

A Thermal Hotel Visegrád****superior továbbra is Minősített Családbarát Szálláshely

A négy szélforgós Thermal Hotel Visegrád****superior 2015 óta KidsOasis Minősített Családbarát szálláshely. Tudatosan törekednek arra, hogy a hozzájuk érkező családokat maximálisan ki tudják szolgálni.

 

Decemberben újabb két évre kapták meg a védjegyet, ami azt jelenti, hogy megfelelnek a több, mint 60 pontos kritériumrendszerből álló követelményrendszernek. Folyamatos fejlesztéseiknek köszönhetően a legkisebbektől kezdve az idősebb korosztályig mindenki kényelme fontos számukra, így igazi többgenerációs szálláshely.

Az egyik leglátványosabb változás az étteremben található gyermek svédasztal, ahol olyan menüt kínálnak a kicsiknek, ami nemcsak finom, de egészséges is, mindezt barátságos, kedves tálaló soron, ahol természetesen visszaköszön a hotel kabala állata, Visi Mókus.

Kiemelkedő a hotel wellness részlege, ahol az élményelemeken túl a kicsiknek kellemes 28-30 fokos pancsoló áll rendelkezésre, egy mini csúszdával.

A játszóház továbbra is aktív animátori programmal várja a gyerekeket, de a szálloda kertjében található, ötletes, egyedi Visi Mókus játszótér is népszerű a gyerekek körében.

Idén tavasszal egy egyedülálló, több emeletes játszóházat alakítanak ki. Itt lesz az ország legmagasabb zárt beltéri csúszdája, melyen közel 7 méterről lehet majd lecsúszni. A különböző korosztályoknak eltérő nehézségű pályaelemeket és kihívásokat tartogató játszóház a régió egyik legkülönlegesebb ilyen jellegű foglalkoztatója lesz, garantált szórakozást nyújtva a gyermekeknek.

Összenyitható családi szobáik ideális választás a gyerekkel érkető vendégeknek, Kérésre baba- és gyermekbarát eszközöket is bekészítenek, ráadásul 6 éves kor alatt a gyermekek ingyen pihenhetnek náluk, a nagyobb gyermekeknek pedig 12 éves korig kedvezményeket biztosítanak.

A környék számtalan programot kínál, de a szállodán kívüli kikapcsolódáshoz remek segítséget nyújt az Irány a Dunakanyar! című mese útikönyv, ahol a történet a négy szélforgós Thermal Hotel Visegrádból indul.