Aktuális

A Tisza Balneum Hotelben nekem is ott a helyem!

Egy szálláshely figyelmen kívül hagyhatja-e a hozzà érkező Vendégek véleményét? Semmi esetre sem javasolt, sőt,ezek alapjàn is építhet tovàbb elképzelésein, fejlődhet a meglàtàsokat figyelembe véve, sokszor prioritásként kezelve azokat! Hisz a meghatàrozàs ma sem elavult: "A Vendég az első!" Ezt a Tisza Balneum Hotelben sem gondoljuk másképp: hétről-hétre értékeljük az elmúlt időszakokat, figyelemmel kísérjük a visszajelzéseket: felzàrkózunk a felmerülő igények mellé, tanulsággal és megoldandó feladatként tekintünk az esetlegesen felmerülő problémàkra s mindig nagy örömmel tapasztaljuk, amikor odaadó munkánk gyümölcse beérik: ebből mindenki töltekezhet, a Vendégek és a szàlloda összes dolgozója is. 

Szemezgettünk is néhàny véleményt Vendégeinktől:

 

"Kellemes szálloda szép környezetben, jól megközelíthető, a SPA és a rendelkezésre álló játékok elnyerték tetszésünket"

 

"Nagyon szép, fantasztikus ételek, gyerekeknek maximàlis kikapcsolódás, a szülőknek pihenés. Gyönyörű környezet, remek lehetőségek."

 

"Ki kell próbàlni, mert csodás a hotel és a hotel környéke."

 

"Tiszta szívből ajánlom."

 

"Szép helyen, finom ételek, kimagasló vendégfogadás."

 

"Barátságos, nagyon kellemes, tiszta, profi a személyzet."

 

"Fantasztikus, el kell, hogy menjetek."

 

Vendégeinket folyamatosan, nagy szeretetettel visszavárjuk és azon munkálkodunk, hogy az újonnan vagy több alkalommal hozzánk Látogatók is úgy érezzék: "A Tisza Balneum Hotelben nekem is ott a helyem!"

 

Kipróbálnád? Itt foglalhatsz!