Aktuális

A Velence Resort & Spa szállodába mindig érdemes visszatérni

 Miért is? Mondják el, írják le maguk, a vendégek.

  • Az esti programok igen színvonalasak voltak (nekünk róka Szabolcs volt a kedvencünk felnőttként is), a játszóházas rész páratlan.

  • A gyermekeknek a kincskeresést emelném ki .

  • Csodálatos volt látni, hogy a 3 éves fiam mennyire boldog. Ennél fontosabb nincs is.

  • Jó, hogy nagy hangsúlyt fektetnek a gyermekek szórakoztatására és elfoglaltságára.

  • A változatos gyermekprogramok, az animátorok kedvessége, felkészültsége!

  • Kislányunknak nagyon tetszettek az animációs programok, játszóház, és a gyerek medence. Éttermi szolgáltatás kiváló minőségű.

  • Nagyon család- és gyerekbarát felszerelés, az étkezési lehetőségben a babákra is gondolnak, baba étellel, etetőszékekkel. A szabad terek, melyek a játékra adnak lehetőséget, szintén nagyon átgondoltan lettek kialakítva. Na és, hogy a játszós térben a babáknak még mikró melegítőt is elhelyeztek, nagyon dicséretes. Igazán gratulálok!

  • Több éve visszatérő vendégei vagyunk a szállodának elsősorban a gyerek programok miatt. Több év után még mindig rácsodálkozunk az animátorok kedvességére, figyelmességére és a programok változatosságára. Külön kiemelném Kinga és Fanni nevű animátorokat, de mindenkiről sugárzik a kedvesség és az odafigyelés, minden gyerkőccel megtalálták a hangot és látszik, hogy mindenki arra törekszik, hogy a gyerekek szép élményekkel (és oklevelekkel) térjenek haza. Szerintünk az animációs részleg a hotel erőssége és vonzereje a családok körében. - Külön kiemelném az éttermekben a személyzet kedvességét, udvariasságát és türelmét a kisgyermekes családok felé. Még a legnagyobb zsúfoltságban is mosolyt lehetett látni az arcokon. - Szintén nagyon jó dolog volt megtapasztalni a folyosón találkozva a személyzet (takarítók, karbantartók, pincérek, stb…) udvariasságát, kedves köszönését és mosolyát; ritkán tapasztal ilyet az ember más szállodákban.”

 

Minden szónál többet ér a saját tapasztalat, ezért azt javasoljuk, tapasztaljátok meg, milyen is a „Velence Resort életérzés”. Foglalj szállást!