Aktuális

A vendég visszajelzése a leghitelesebb ajánló

A négy szélforgós Dráva Hotel Thermal Resort vendége, Mayerné Répási Adrienn egy rövid, de annál frappánsabb élménybeszémolót küldött nekünk, amit most megosztunk veletek. Hiszen a valódi vendég véleménye a legjobb, leghitelesebb reklám. 

"Öten vágtunk bele a nagy kalandba és nyaraltunk egy jót a Dráva Hotel Thermal Resortban. Mindegyikünknek teljesen más dolog volt az, ami a legnagyobb élményt adta, természetesen a wellness részlegen kívül, ami mindannyiunk nagy kedvence lett. Kisfiamnak a bőröndös kincskeresés nyújtotta a legnagyobb örömet, mellyel játékosan megtekinthető a szálloda teljes területe és rengeteg plusz információt nyújt. Középső gyermekemnek az animátorral eltöltött kézműves foglalkozások lettek a kedvencei, nem beszélve a kecskesimogató részlegről, ahol rendszeresen megfordult. A nagyobbik lányomnak a Bowling-pálya szerezte a legkellemesebb perceket, és a gyermekkoktél. Férjem a szép környezetet, és a hatalmas ételválasztékot emelné ki, mely jellemző a Duna Hotelra és kiemelkedik az eddigi nyaralásaink közül. Én, nőként a mindenhol jelen lévő tisztaságra figyeltem fel elsősorban.

Ennél emlékezetesebb, szórakoztatóbb, élménydúsabb nyaralásra aligha lehet számolni. Nagyon sok szép élménnyel gazdagodtunk a Dráva Hotel Thermal Resort jóvoltából."

https://www.dravahotel.hu/arak/csomagajanlatok/piheno-napok-a-drava-hotelben-nyaron/