Aktuális

Adventi forgatag a Tisza-tónál

Közeleg az év talán legmeghittebb időszaka: az advent. Szólhat ez a négy hét a lecsendesedésről, a várakozásról, a visszatekintésről, a lelassulásról, a meglepetésekről, éppúgy, mint a feltöltődésről, pihenésről is. 

éppúgy, mint a feltöltődésről, pihenésről is. Megjelenhetnek az első hópelyhek, a szánkók is „feladatot” kaphatnak, megcsodálhatjuk a kültéri vizek felszínének eljegesedését, hangulatos tűznél melegedhetünk fel, miközben a jellegzetes vásárok élményéről sem feledkezhetünk meg: a sült gesztenyéről, a gőzölgő forró teáról, az extra tejszínhabos forró csokiról és a forralt borról.

 

Ezeken az élményeken szívesen osztozik Veletek a négycsillagos tiszafüredi Tisza Balneum Hotel is, ahol családként, korábbról ismert vagy újonnan szerzett barátokkal elvonulva vagy társasági hangulatban is ünnepelhettek! Itt találkozhattok ebben az évben valószínűleg először a Mikulással, hisz a puttonya telis-tele ajándékokkal, így ide már korán megérkezik, hogy legyen lehetősége Nektek is személyesen átadni a meglepetést. Nagyon várja a viszont találkozást december 2-án.

Vidor Vidra sem feledkezik meg érkező kis Vendégeiről, mint ahogy a Hotel összes dolgozója sem: igény szerinti szoba bekészítések, éttermi gyermekmenü, meleg vizes medencék, MóKaland Játszóházas programok (a teljesség igénye nélkül: közös vacsora, zokni hóember, reggeli torna, mesevetítés, arcfestés, csillámtetoválás, kézműves foglalkozások, uzsonna), s megannyi rengeteg mosolygós arc fogadja és teszi könnyebbé, gondtalanabbá az itt tartózkodást!

Megérkezésetekkor a fények felgyúlnak, mely karácsonykor teljes pompájában árasztja el a szálloda egész területét.

Van kedved egy ünnepi közös kalandhoz? Hozzatok létre közös emlékeket, éljétek át együtt az elkövetkező időszak adta lehetőségeket!

https://balneum.hu/hello-tel/

https://balneum.hu/balneum-karacsony/