Aktuális

Adventi hétvégék és karácsony a Tisza Balneum Hotel****-ben

A karácsonyi készülődés mellett engedjétek meg magatoknak a feltöltődést, a pihenést és a szórakozást is! Válasszátok az adventi időszak igazi lényegét: a nyugalmat, békét, harmóniát és a várakozás örömét! Ebben segítségetekre lesz a négy szélforgós, családbarát Tisza Balneum Hotel**** is az adventi hétvégékre szervezett különleges gyermekanimációs programjaival és színes, Tisza-tavi élményekkel átszőtt karácsonyi csomagajánlatával.

 

A szálloda az adventi hétvégék alkalmával számos programmal várja az odalátogató gyerekeket és családjukat: magvakból és termésekből, s az elmaradhatatlan fenyőágakból készítenek adventi koszorút és természeti képeket, gipszből készült mécsestartókat festenek, téli gyurmafigurákat alkotnak, papírcsengettyűket és hógömb pomponokat készítenek a MóKaland Játszóház kézműves foglalkozásain. A résztvevők nem csak az adventi ünnepkörrel és hagyományaival, hanem a magvak, bogyók és egyéb természetes anyagok felhasználásával is közelebb kerülnek a természethez, s nem utolsó sorban kreativitásukat is ki tudják fejezni.

Az adventi hétvégék megkoronázása a karácsony, mely alkalomból a családi kikapcsolódásról ezúttal is a hotel gondoskodik: meghitt hangulatú, ünnepi, zenés vacsorákkal, Tisza-parti gesztenyesütögetésekkel, Tiszavirág Ártéri Sétaútra vonatkozó ajándék belépőjegyekkel készülnek Vendégeik számára. Esténként a MóKaland Manómozi klasszikus téli mesefilmjeinek vetítése sem marad el.

A karácsony egy bensőséges, szeretetteljes ünnep nemcsak a felnőttek, a gyerekek számára is. Ezt az időszakot igyekszik a Tisza Balneum Hotel**** a MóKaland Játszóház minden munkatársával felejthetetlenné tenni a náluk pihenő, az ünnepnapokat ott töltő családok számára!

Ha Ti sem szeretnétek lemaradni, foglaljátok le a szállodatéliés karácsonyi csomagajánlatát!

https://balneum.hu/hello-tel/

https://balneum.hu/balneum-karacsony/