Aktuális

Amit a Dráva Hotel Thermal Resort nyújtani tud

Az első három dolog, ami a szálloda védjegye is lehetne akár, az a tisztaság, a minőség és a személyzet pozitív hozzáállása.- írja Mayerné Répási Adrienn, a szálloda vendége és nem hagyja itt abba. Beszámolójából kiderül miért is jó, ha a négy szélforgós Dráva Hotelre esik a választásotok. 

Az elhelyezés egy- vagy kéthálószobás apartmanban, lakosztályban vagy classic, superior szobában lehetséges. Minden kényelmi dologgal felszereltek, tiszták, igényesen berendezettek, letisztultak. Mi egy kéthálószobás, apartmant kaptunk, mely annyira ízlésesen van berendezve, hogy simán el tudtuk volna képzelni állandó otthonnak is. Pont tökéletes a mérete, az elhelyezkedése. Szembeötlő volt a benne lévő makulátlan tisztaság, a minőségi bútorok, ágyneműk. A bekészített törölközők, köntösök és a kedves, logózott tisztálkodó csomag szintén egy kis pluszt ad a kiszolgáláshoz.

Amit nem lehet szó nélkül hagyni még, az a személyzet kedvessége, segítőkészsége, állandó mosolya. Ezt értsétek úgy, hogy a pincértől a recepciósig, az úszómestertől az animátorig (Inez, aki egy tündéri fiatal hölgy) a kertész bácsitól, a takarítónőkig mindenki udvarias, köszön előre, lelkiismeretesen, vidáman végzi a munkáját. Az ember azt érezte, hogy bármikor fordulhat hozzájuk, segítséget kérhet, kérdezhet, segítenek legjobb tudásuk szerint. Egy kis fáradságot, mosolytalanságot, csúnya nézést vagy bármi negatív dolgot sem tudok említeni velük kapcsolatban. Mindig mindenki tudta a dolgát, a feladatát.

És ha már harmadikként a minőséget említettem. Az ételválaszték bőséges volt mindig és minőségi dolgokból készültek. Egész egyszerűen mindenre gondoltak, még ételérzékenységre, allergiára, diétára is. Rengeteg féle friss alapanyag, gyümölcs, zöldség, saláta, de müzli, joghurt, péksütemények, frissen sülő gofri, meleg ételek, és még ételkülönlegességek is helyet kaptak a tálalón. Senki nem szenvedhetett hiányban ital vagy étel terén. Gördülékenyen ment a reggeli és a vacsora is. Folyamatosan cserélték és hozták az elfogyó tálakra az új finomságokat. A gyerekeknek külön játszósarok lett létrehozva, nekik való finomságokkal tele, hogy a szülő is nyugodtan meg tudjon étkezni. Ez megint egy apróságnak tűnik kívülállóként, de szülőként hatalmas piros pont!

A szálloda nagy előnye még, ahogy említettem, hogy felnőttnek, gyermeknek, kortól függetlenül tud megfelelő elfoglaltságot, szórakozási lehetőséget nyújtani. El lehet vonulni, de együtt, családként is lehet találni elfoglaltságot.

Gyerekek közül az apróságok és nagyobbak is egyaránt jól érezhetik magukat. Míg a legkisebbeket korszerű, izgalmas játszótér, különböző hinták, homokozó, mászóka, játszószoba várja, a nagyobbacskákat kecskék, állatsimogató, gyerekfelügyeletet is vállaló animátor szórakoztathatja kézműves foglalkozásokkal. A legnagyobb, tini korosztályt pedig a Bowling-pálya és játékterem tarthatja lázban, darts, léghoki és biliárdasztal, játékgépek segítségével. Nem beszélve arról, hogy sportolási lehetőség is bőven akad, teniszpálya, strandröplabda-pálya, asztalitenisz, teqball. De a hatalmas nagy zöld területen focizni, labdázni, tollasozni, szaladgálni is

lehet. Színesebbé teszi az élményt még a nem mindennapi „Teknős” Kneipp-ösvény is.

Az élményfürdőzést pedig a pezsgőfürdő, a 160 m² vízfelületű wellness medence, a vízi élményelemek és a napozóterasz adja. Tökéletes méretével bőven volt hely pancsolni, úszni és ejtőzni is, nem zavarták egymást a szállóvendégek. Mindezek mellett finn szauna, rózsavíz szauna, infrakabin, gőzkabin várja még a pihenni vágyókat. A fürdő területén található sószoba pedig egy olyan pluszt ad, melyet kár kihagyni, a háttértörténetével, leírásával, és azzal együtt, mi mindenre jó igazán. De különböző masszázsfélék is segíthetik a vendégeket egy kis felüdüléshez. Ezt sajnos nem volt időm kipróbálni idő hiányában, de biztos vagyok benne, hogy szakavatott kézzel végzik, minőségi termékekkel. Egy fáradt anyuka az animátornál tudja hagyni annyi időre a gyermekét, míg egy kicsit tud énidőzni e formában. Szerintem remek dolog!

Esősebb időben pedig a szálloda területén található csocsó, biliárd, sakk, interaktív rajzoló és játszótábla, játszóház segíthet a megfelelő időtöltésben a Bowling-pálya adta lehetőségen, és a fürdésen kívül

Külön kiemelném, hogy maximálisan figyel a szálloda a környezettudatosságra, környezetvédelemre, újrahasznosításra. Szememben ez nagyon nagy piros pont! Nem láttam műanyag kanalakat, tányérokat, felesleges csomagolóanyagokat sehol sem. Ellenben sok növényt, fát, zöld területet igen. A megmaradt, az étkezés során fel nem használt zöldségeket, gyümölcsöket a helyi sztárok az állatsimogatóban, a kecskék kapják meg, így nem kerül az ételek többsége a kukába, kidobásra ítélve. Kerékpár és elektromos roller bérelhető, hogy a környéket bejárhassa az ember autó nélkül. Sok étel, ital a helyi termelők keze munkáját dicséri, így ez is egy plusz jó pont.

Egészségtudatosságra is maximálisan odafigyelnek. Egészséges ételek, fitneszterem várja azokat, akik még a nyaralás alatt sem lankadnak és figyelnének az alakjukra.

Mindezek mellett állatbarát hotel, így kisállat is bevihető. Láttunk nem egy jól nevelt kutyát, cicát a szálloda területén. Így senkinek sem kell otthon hagynia kis kedvencét.

Nézz körül itt: https://www.dravahotel.hu/arak/csomagajanlatok/piheno-napok-a-drava-hotelben-nyaron/