Aktuális

Atlantisi ősz

Lassan, de egyre biztosabban hullatják lombjukat a fák Hajdúszoboszlón is.

Sokan csak a nyaralás, strandolás élményét kötik városunkhoz, pedig ősszel is legalább annyira szuper helyszíne a családi kikapcsolódásnak.

Minden egy helyen

Kezdjük ott, hogy még a szállodát sem kell elhagynotok, ha szórakozásra vágytok.  A földszinti játszó szobában izgalmas családi csocsó- vagy pin-pong versenyeket rendezhettek.  900 m2-es beltéri wellness részlegben pedig aztán tényleg mindenki megtalálja a számára megfelelő medencét. Válasszatok finomságot a gyermek étlapról és ne felejtsétek el kiszínezni elégedettségi kérdőívüket se, hogy a hotel cuki kabalaállata, Ati delfin, nálatok találjon legközelebb gazdára!

Aqua-Palace

Hajdúszoboszlón a hűvösebb idő beköszöntével sem kell lemondanotok a vízi kalandokról, sőt! A Hotel Atlantis****superior közvetlen szomszédságában található fedett élményfürdőben csúszdák rengetege, tematikus medencék, de még a szörfözés lehetősége is adott. A legjobb, hogy szállodából egyenesen köntösben is átsétálhattok.

Bringó hintó

Amikor pedig ismét visszavágytok a szárazföldre, pattanjatok egy bringó-hintó nyergébe, és tekerjétek körbe a várost közösen! Pikachu, Garfield, Pumukli és még sok más vicces elnevezésű járgány közül választhattok!