Aktuális

Az őszi utazás előnyei

Sok-sok előnye van annak, ha őszre időzítitek a családi wellnesst. Ráadásul, ha ovis korú vagy annál kisebb gyermeked van, érdemes még az őszi szünet előtti időszakra időzíteni a pihentető wellness napokat!

Leírjuk, hogy miért:

Kevésbé zsúfoltak a szálláshelyek

Míg a nyáron telt ház volt jellemző a kisebb-nagyobb szálláshelyekre, ősszel biztosan kevesebb vendégre lehet számítani. Sorbanállás nélkül csekkolhattok be a recepción és nem kell aggódni, hogy lemaradtok a szervezett programokról. Lesz hely a szaunaszeánszon, a kézműves programon, nem fogják az orrotok elől elvinni az utolsó biciklit.

 

Nyugodt wellnesst, kiemelt figyelmet kaphatsz

A wellness részlegben sincs tömeg, kényelmesen el lehet nyújtózni a jakuzziban és igazi pihenés a szaunában egyedül tölteni pár percet. Úgy érezheted magad, mint egy kiemelt vendég, mert megismer a recepciós, a felszolgáló, van idő pár szót váltani, beszélgetni. A személyzet is sokkal nyugodtabb a nyári pörgés után és a szünet előtt és talán  még kedvesebbek, még türelmesebbek és segítőkészebbek.

 

Péntárcakímélőbb

A szállodák szeretnének minél nagyobb foglaltságot elérni, ezért érdemes figyelni az akciókat, a kedvezményes csomagajánlatokat. A Balaton se csak nyáron menő- Ilyenkor is szuper programokat kínál több település, ráadásul a szobaárak is alacsonyabbak. Ha elkerülitek a kiemelt időszakokat és inkább kivisztek 1-2 nap szabadságot, akkor biztosan kedvező árakat kaptok. Ha tehetitek induljatok vasárnap, hétköznapi árakkal számolnak a szállodák a vasárnap-csütörtök időtartamra, míg péntek-szombatra felárat kell fizetnetek.

 

Kellemes időben könnyebb a testi-lelki töltődés

Végre nincs hőség és fülledt meleg, amikor ingerültebbek, türelmetlenebbek vagyunk, kifejezetten jó esik egy őszi napon egy kellemes túra vagy séta a friss levegőn. Nyáron nehéz elmozdulni a medencétől, a strandtól, de most senki nem fog nyafogni, ha pár méter távot meg kell tenni egy-egy nevezetesség miatt. Biztosan tapasztalta már a család, hogy klassz élményekre akkor tehetünk szert, ha kirándulunk egy jót, ha mondjuk az erdőben kincseket gyűjtünk, megmászunk egy kilátót vagy más bakancslistás programot kipipálunk. Ezek maradandó pillanatok lesznek, amikből töltekezhetünk majd a hidegebb, otthon töltött napokon.

 

 

Családbarát hotelt válasszatok, hogy mindenkinek élmény legyen a pihenés!

 

Nem kell felpakolni a fél házat, mert biztosítanak minden alapvető felszerelést a gyermekek számára, ráadásul megihatja anya és apa melegen a kávét és elfogyaszthatja nyugodtan a vacsorát, mert nagyszerű programokat szerveznek a családbarát hotelek a gyerekek számára.. Engedd meg, hogy fent legyenek tovább a gyerekek és táncoljanak egy jót a mini disco-ban, benevezzenek egy versenyre vagy egy ételkészítő programra, hogy sikereket érjenek el a maguk erejükből, szülők nélkül.

 

 

Mindenkinek szüksége van töltődésre. Legyen szó akár kicsiről, akár nagyról, türelmet és erőt nyerhetünk, ha pár napra elutazunk kicsit pihenni. Irány közösen wellnessezni! Válaszd ki minősített családbarát szálláshelyed itt! https://kidsoasis.hu/szallasok/