Aktuális

Bababarát, bababarátabb, még bababarátabb!

Éppen hat esztendeje, 2012 nyarán nyitotta meg kapuját a vendégek előtt Noszvajon, az Egri borvidék szívében, az ország egyik legtisztább levegőjű településén az 5 szélforgós minősített családbarát szálloda, az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa. A több mint négy hektáros ősparkban megbúvó, egyedi stílusú, angol vidéki kúriákat idéző eleganciájú szálloda hamar ismertté és népszerűvé vált. Ismertségét azonban nem elsősorban különleges kialakítású wellness birodalmának, a nyugalom tengerét idéző japánkertjének vagy a természettel harmonizáló szobakialakításainak köszönhette. Az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa mint Magyarország egyik legelső bababarát szállodája vált méltán népszerűvé a szülők, nagyszülők körében. Egy hely, ahol nem zavar a hangos gyerekzsivaj, ahol nem baj, ha az asztalra fröccsen a kakaó, ahol minden pillanatban találnak kedvükre való programot kicsik és nagyok.
Bababarát, bababarátabb, még bababarátabb!

Hat év után az idei nyári vakáció idejére, talán épp a sikeres fogadtatás miatt is, elérkezett az idő, hogy az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa egy sor új lehetőséggel, nagyszerű élményekkel lepje meg kis vendégeit!

Még az első ütemben 35 m2-rel bővül az eddigi játszóház. A gyerekek nagy kedvence, Páfrány, a kedves és jólelkű dinoszaurusz eddig hol itt, hol ott tűnt fel a szálloda játszóterein, termeiben és folyosóin, hogy játszani hívja kis barátait. De azt vajon tudta-e bárki is, vajon hol él a ház kedvence, amikor éppen nincs „szolgálatban”? Nos, a megújult játszóházban hamarosan megnyílik „Páfrány-lakása”, ahol a kis dínó akár személyesen is fogadni tudja látogatóit.

Az eddig csak a kerten át megközelíthető Dínó Játszóházat ezentúl fedett közlekedő folyosó köti majd össze a főépülettel. S hogy ne csak a gyerekek töltsék itt kellemesen az időt, hanem a szülők is szívesen elidőzzenek a kicsik foglalkozásai alatt, a játszóház rész egy bárhelyiséggel egészül ki a felnőttek számára.

Természetesen egy gyermek- és bababarát szálloda hogyan is lehetne igazán gyermek- és bababarát fürdőmedencék és vízi játékok nélkül?! Az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa most tovább bővíti a kicsik számára eddig is legnagyobb élményt nyújtó gyermek wellness birodalmát. 

Az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa gyermek- és bababarát szálloda a családi pihenés szakértője. Tekintsd meg csomagajánlatainkat, vagy kérj személyre szabott ajánlatot kollégáinktól!

Ne felejtsd, a szállás a vakáció alatt is minden 10 éven aluli gyermekek számára ingyenes!