Aktuális

Best of KidsOasis 2020.

Ez az év mindannyiunkat, -de főleg a turizmust, vendéglátást- igencsak próbára tette. A KidsOasis a szokásosnál kevésbé tartalmas évet tudhat maga mögött de mi ezeket is büszkén osztjuk meg veletek. Ez az év megtanított bennünket arra, hogy meg kell tanulni alkalmazkodnunk a nem várt helyzetekhez és, hogy minden pici sikernek örülni kell. Íme menyi minden történt 2020-ban a KidsOasis háza táján még így is, ebben a furcsa évben. Hálásak vagyunk azért, hogy közvetlenül vagy közvetett módon, de te is hozzájárultál ezekhez a sikerekhez.

 

2020-ban 18 szálláshely mondhatja el magáról, hogy KidsOasis Minősített Családbarát Szálláshely.

 

Idén a bócsai Cserszegi Vendégház csatlakozott a minősített családbarát szálláshelyek csapatához és a 3 szélforgós minősítést kapta meg, míg az Aquaworld Resort Budapest a négy szélforgós minősített családbarát szálláshely védjegyet érdemelte ki.

 

Hat szálláshely úgy döntött, hogy továbbra is szeretne a KidsOasis családbarát szálláshelyek közé tartozni, így a Jufa Vulkán Fürdő Resort, a Szent Orbán Erdei Wellness, a Dráva Hotel Thermal Resort, a Velence Resort&Spa, az Oxigén Hotel és a Nádas Park Hotel családbarát minősítését újabb két évre meghosszabbítottuk.

 

A Manó könyvekkel közös kiadásban megjelent Utazik a család mese útikönyv sorozatunk 2 új kötettel bővült. Év elején megjelent az Irány Vértes és Gerecse! kötet, nyáron pedig az Irány Pécs! résszel egészült ki a sorozat, így összesen 9 helyszínre utazhatnak az olvasni szerető családok a mese szárnyán.

 

Utazik a család magazinunk utoljára tavasszal jelent meg de reméljük 2021-ben újra folytathatjuk hiszen igyekeztünk tartalmas, érdekes cikkekel megtölteni mindegyiket, így mindig találhattatok benne interjúkat, programajánlót, recepteket, hasznos tippeket és utazással kapcsolatos ötleteket. A print kiadványt a pandémia miatt nélkülöznie kellett az olvasóknak, de weboldalunkon továbbra is rengeteg utazással, kirándulással, országjárással kapcsolatos cikket találhatnak követőink.

 

Tartalomíróink, neves bloggereink továbbra is remek írásokkal szolgálnak, amelyeket mi a KidsOasis facebook oldalán illetve a www.kidsoasis.hu magazin oldal felületein mindig meg is osztunk veletek.

 

15000 utazást kedvelő címére érkezik minden héten hírlevelünk, amiben hasznos, utazással kapcsolatos információk, hírek, újdonságok találhatóak. A turizmussal foglalkozó szakembereknek pedig azzal kedveskedtünk, hogy a korábban megrendezésre került Családbarát Turizmus Konferencia anyagait letölthetik, megnézhetik, elolvashatják, így inspirálódhatnak, fejlődhetnek, hogy ha újra visszatér az élet a rendes kerékvágásba, felkészülten várhassák a családokat a szálláshelyeken. https://kidsoasis.hu/nc/szakmai-oldalak/konferencia/

 

 

Idén decemberben is adventi naptárral kedveskedünk a honlapunkat látogató, utazni szerető családoknak, ahol partnereink és a KidsOasis szálláshelyek ajánlottak fel értékes nyereményeiket.

 

Számos médiamegjelenést tudhatunk magunk mögött és örömünkre szolgál, hogy rendszeresen hívnak a családi utazási szakértőként rádió- ill televízió műsorokba: https://kidsoasis.hu/szakmai-oldalak/sajtoszoba/

 

Boldog, sikeres, élményekkel teli új évet de legfőképpen jó egészséget kíván

 

a KidsOasis csapata