Aktuális

Családbarát ötletek az őszi szünetre

Hamarosan megkezdődik az őszi szünet, ami a nebulóknak pihenési lehetőség, a szülőknek viszont sok esetben fejfájás, hiszen az éppen „túlélt” nyári hónapok után most újra át kell gondolni, hogy mégis milyen programok várjanak a családra. 

A helyzetet megkönnyítendő adunk néhány tippet, melyek összegyűjtésében a négy szélforgós Thermal Hotel Visegrád****superior volt segítségünkre. A Dunakanyar egyik kedvenc szállodájában ugyanis minden évszakban kiváló programokkal, pihentető élményekkel várják a vendégeket, így tapasztaltak a kikapcsolódási lehetőségek terén.

 

Milyen a jó őszi szünet? Talán az alábbiak igény szerinti ötvözése:

Pihentető.

Legyen benne megfelelő mennyiségű lazítás, wellness szolgáltatások... vegyünk elő egy jó könyvet, fejezzük be a rég elkezdett sorozatot, vagy csak legyünk együtt a szeretteinkkel.

Aktív.

Ismerjünk meg új tájakat, fedezzünk fel új túraútvonalakat, legyünk minél többet szabad levegőn. A Dunakanyar csodás látványa például tökéletes célpont minden generációnak.

Laktató.

Enni csak kell, ugye? Azt sem mindegy mit! A Thermal Hotel Visegrád****superior megújult éttermében, a Borbíróság Visegrádban például isteni őszi ételkínálattal várnak minden kedves szállóvendéget vagy épp napközben betérő kirándulót.

Szórakoztató.

Visegrád számtalan látnivalója mellett a Thermal Hotel Visegrád****superior kulturálisan is erős: koncertek, színházi előadások és gasztronómiai programok is várják a vendégeket.

 

Idén még hosszabb az őszi szünet, mint eddig, hiszen október 28. és november 5. közti időszakban tervezhetjük a családi kikapcsolódást. Érdemes tehát a fentieknek megfelelően színes, szórakoztató programokat választani, ahol minden generáció megtalálhatja a számára megfelelő pihenési lehetőséget.

 

Katt ide az ajánlatért: https://thv.hu/arak/csomagajanlatok/oszi-szunet-dunakanyarban