Aktuális

Családbarát szálloda Harkányban

A Harkányi Dráva Hotel Thermal Resort harmadszorra is megkapta a KidsOasis Minősített Családbarát Szálláshely védjegyet, vagyis biztos, hogy újabb két évig kiemelt figyelmet szentelnek a kis- vagy nagyobb gyerekekkel érkező vendégeknek.

 

A legkisebbeknek továbbra is bekészítenek minden biztonsági felszerelést (nyitásgátlót, vakdugót, sarokvédőt stb.) és azokat a felszereléseket, amelyek a gondtalan pihenéshez kellenek, mégsem kell a szülőknek magukkal hozni, hiszen a szálloda is biztosít kiskádat, fellépőt, pelenkázót, kiságyat, ráadásul népszerű mesefigurákkal díszített ágyneművel. A nagycsaládos vendégeknek összenyitható szobát vagy a még tágasabb, kényelmesebb apartmanokat ajánlják.

 

 

A Dráva Hotel éttermi kínálata sem hétköznapi. A gyermek svédasztal kínálata gondosan válogatott alapanyagokból készül és változatos étkezést biztosít a kicsiknek, ráadásul nekik kedves miliőben és természetesen gyermek étkészlettel. A felnőttek is igazi ínyencségekből válogathatnak a svédasztal superfood részlegéről, ami a reform életmódot folytató vendégeknek igazi csemege.

 

 

A szálloda wellness részlege nemrég teljes felújításon esett át és nagyon sok élmény elemet kínál, ahogyan a szaunavilágban található sószoba is nagy kedvence a kisgyerekkel érkező vendégeknek.

 

A játszószoba, a játszótér a legkisebbeknek nyújt kikapcsolódást, ám a szálloda a kamaszokra is gondolt, hiszen csocsó, biliárd, pingpongasztal, teniszpálya és bérelhető kerékpár is a vendégek rendelkezésére áll. A szálloda szolgáltatása nemrég egy új szórakozó elemmel bővült, nevezetesen a Retro Bowling Klubbal, ami ideális helyszíne a családi bowling bajnokságnak. Kiemelt időszakban változatos animációs programot biztosítanak a családoknak, de a környék is rengeteg kirándulóhelyet, látnivalót, nevezetességet tartogat, amit érdemes a szállodából kiindulva felfedezni. Ehhez segítségül szolgálhat az Irány Dél-Baranya mese útikönyv, ami a hotelben is megvásárolható.

 

 

Az apartmanházak közelében lévő kisállat simogató egészen különleges színfoltja a négy szélforgós szállodának, ahol kis kecskéket etethetnek a kicsik és a nagyok.

A négy szélforgós Dráva Hotel Thermal Resort a város központjában, a harkányi Strand- és Gyógyfürdő mellett, hatalmas zöld, ősfás területen, csendes, zöld környezetben várja vendégeit és változatos családi csomagajánlatokat kínál itt.