Aktuális

Családi Pihenés és Szórakozás az Aquaworld Resort Budapestben

A nyári szünet közeledtével egyre több család keres olyan úti célt, amely egyszerre kínál szórakozást és pihenést minden korosztálynak. Az Aquaworld Resort Budapest éppen ilyen hely, ahol a vízi élmények és a kényelmes szállás egyaránt garantált. Nézzük, milyen újdonságokkal várják a családokat idén!

 

Exkluzív Élmények egy Helyen

Az Aquaworld Resort Budapest több, mint egy átlagos vakációs helyszín. Az exkluzív 4 csillagos szálloda Magyarország legnagyobb beltéri élményfürdőjével büszkélkedhet, amely óriáscsúszdákat, gyermekmedencéket, strandot, kültéri játszótereket és játszóházat kínál gyerekfelügyelettel. Emellett animációs programok és egy wellnessvilág is várja a vendégeket, így mindenki megtalálja a neki való kikapcsolódást.

Színes Programok Minden Nap

A korlátlan élményfürdő belépés és az Oriental Spa szolgáltatásai garantálják a teljes kikapcsolódást. A resort területén található Bongo Kids Club játszóház és a gyerekeknek szervezett programok szintén nagyon népszerűek. A játszóházban különböző tematikus napokat tartanak, ahol a gyerekek kreatív foglalkozásokon és játékokon vehetnek részt. Emellett az animátorok minden nap izgalmas kalandokat és versenyeket szerveznek, így a szülők nyugodtan pihenhetnek, amíg a gyerekek jól szórakoznak. 

Esténként a Lobby bárban a gyerekeket mini diszkóval várja Bongo, míg a felnőttek számára élő zene fokozza az esti hangulatot.

Tudjuk, hogy a sok élmény közepette gyorsan megéhezik az ember ezért idén nyáron a bőséges reggeli és vacsora mellett, 12:00 - 15:00 között egy mediterrán ebéddel is várjuk a szállodánk Grill & Lounge teraszán, már a megérkezés napján is! 

Az Aquaworld Resort Budapest tehát nem csupán egy vízi park, hanem egy valódi családi oázis, ahol mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb kikapcsolódási lehetőséget. Az itt eltöltött idő garantáltan felejthetetlen élményekkel gazdagítja a családokat, és biztos, hogy mindenki boldogan tér haza.

MOST MÉG TÖBB EXTRÁVAL!

Foglaljon július 1. és augusztus 10. között 3 éjszakát, és fizessen csak kettőt! 1 éjszakát ajándékba adunk és ne feledje a szállás 14 éves kor alatt ingyenes! Ez az ajánlat tökéletes lehetőség arra, hogy még több időt töltsön el a Vízibirodalomban, és kihasználja az összes fantasztikus szolgáltatást.

Foglaljon még ma: https://www.aquaworldresort.hu/hu/hotel/csomagajanlatok/all_in_one_totalis_csaladi_vakacio