Aktuális

Csíksomlyói gyerekek a Zsályaligetben

A Zsályaliget vendégei voltak Erdélyből a Csibész Alapítvány és Ifjúsági Egyesület gyermekotthonaiból érkező gyermekek. A Zsályaliget a Csibészek a csibészekért jótékonysági produkció keretén belül ajánlotta fel a Csíksomlyói árvaházak magyar árvái számára a lehetőséget. Az számukra ingyenes tábor rengeteg programot, napi 3 bőséges étkezést és a szállást is tartalmazta.

20 fiú 20 lány gyermek, 12 felnőttel volt a vendégünk, akik hálás tekintetükkel és köszönő szavaikkal búcsúztak el, felejthetetlen élményekkel tértek haza.

A program részeként felfedezhették a Zsályaligetet, biciklitúráztak, csapatépítő, önismeret-fejlesztő játékokban vettek részt mellyel szociális kompetenciáik és együttműködési készségeik fejlődéséhez is hozzájárultunk. Ebben a pár napban a fentieken kívül gondoskodást, szeretetet és törődést is belecsempésztük az ittlétükbe, melyet a Zsályaliget munkatársai is visszakaptak minden nap. Hálásak vagyunk ezért, valamint kívánjuk, hogy mindenkinek az álma teljesüljön, és reméljük, hogy még lesz lehetőségünk találkozni a csapattal.Köszönjük még egyszer Haflinger Zsuzsannának és Szécsi Máténak közreműködését.

Te is ellátogatnál a Zsályaliget Hotelbe? Itt foglalhatsz!