Aktuális

Dráva Hotel- tökéletes választás családok számára

A Harkányban található Dráva Hotel tökéletes választás a családok számára, akik  a nyári időszakra keresnek egy gyerekbarát szálláshelyet. A hotel nem csak a pihenés és kikapcsolódás szerelmeseinek, hanem a kalandvágyó gyerekeknek és állatbarátoknak is számtalan lehetőséget kínál.

Nyári előfoglalás és strandnyitás, Csúszdaparkok és gyerekprogramok

A nyári szezonra való előfoglalás most még kedvezőbb árakat és különleges ajánlatokat biztosít. A strandnyitás alkalmával a hotel vendégei élvezhetik a közeli harkányi gyógyfürdő szolgáltatásait, amely híres gyógyhatású vizéről és kiváló fürdőlétesítményeiről.

A Harkányi Strand- és Gyógyfürdő két kültéri és egy beltéri csúszdaparkkal büszkélkedhet, amelyek minden korosztály számára garantálják a felejthetetlen szórakozást. Az apróságok és a nagyobb gyerekek egyaránt élvezhetik a csúszdák adta izgalmakat, míg a szülők a strand, vagy gyógymedencék kényelmes napozóágyain pihenhetnek. Itt biztos, hogy megfizethető a lángos!

Kisállatbarát szálláshely

A Dráva Hotel nem csak a gyerekekre, hanem a család négylábú tagjaira is gondol. A kisállatbarát szolgáltatásoknak köszönhetően a vendégek magukkal hozhatják kedvenceiket is, akik számára különleges ellátás és sok szabad mozgástér biztosított.

Nagyszülőkkel a nyaralás még különlegesebb

A Dráva Hotel kiváló választás, ha a gyerekeket a nagyszülőkkel szeretnék elküldeni nyaralni. A szálloda kényelmes családi szobái és apartmanjai lehetőséget nyújtanak arra, hogy a generációk együtt töltsenek el minőségi időt, miközben mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb programot.

Fesztiválok a környéken: Fényfesztivál, Ördögkatlan, Bőköz és még sok más

Hallottál már a Fényfesztiválról? A harkányi Dráva Hotelből kiindulva számos izgalmas fesztivált fedezhettek fel a környéken a nyár folyamán. A pécsi Fényfesztivál lenyűgöző fényinstallációi mellett az Ördögkatlan fesztivál, a Bőköz Fesztivál, a Strandok Éjszakája és a Fürdő fesztivál is felejthetetlen élményeket kínál. Ezek az események a kultúra, a művészet és a szórakozás jegyében telnek, így minden korosztály számára izgalmas programokat biztosítanak.

Összegzésként elmondható, hogy a harkányi Dráva Hotel ideális választás minden család számára, akik egy gyerekbarát szálláshelyen szeretnék eltölteni pihenésüket. Legyen szó pünkösdi kiruccanásról, nyári nyaralásról vagy egy izgalmas fesztivál-látogatásról, a Dráva Hotel minden igényt kielégít, és felejthetetlen élményekkel gazdagítja a vendégeket. Foglaljatok most, és élvezzétek a nyár legszebb pillanatait a Dráva Hotelben.