Aktuális

Egy szuper hely családod számára!

2024-ben számos izgalmas ajánlattal készül a négy szélforgós Portobello Hotel, hogy ez egy felejthetetlen év legyen!

Íme néhány remek lehetőséget a szállodában!

Az egyik legizgalmasabb az AquaSziget Élményfürdő, ahol játszva pihenhetnek kicsik és nagyok egyaránt. Egy óriási élménymedence vár, ha ideérkezik a család, ahol mindenki megtalálhatja a számára megfelelő területeket. A hatalmas medence mélysége különböző méretű, így az úszni tanulóktól egészen a profikig szuper lehet. Nagyobb gyerkőcök akár kipróbálhatják magukat egy vízi mászófalon is.

Természetesen a kisebbek sem maradnak játékok nélkül, hiszen a gyermekmedence is rejteget izgalmakat.

A felnőttek kikapcsolódására is gondoltak, hiszen szaunák várják az ide érkezőket, emellett egy jakuzzi is segíti a tökéletes pihenést. És hogy mi a legjobb? A szállodából mindössze 1 perc alatt megközelíthető a fürdő komplexum egy fűtött folyosón keresztül, így köntösben is könnyen megtehető a rövid út.

A fürdő átjárója mellett már hotel épületében várja a gyerkőcöket egy játszószoba szuper játékokkal, labdatengerrel és csúszdával. Hétvégén animátorok segítségével tesszik még színesebbé a programot, akik különböző kézműves feladatokkal, mesékkel készülnek a fiataloknak, amíg a szülők megkóstolhatják a bár ízletes kávéit, vagy akár koktéljait.

A legjobb reklám a vendég vélemyénye. Íme néhány remek visszajelzés azoktól, akik számára felejthetetlen élmény volt a pihenés szállodában:

 

"Kedves segítőkész személyzet. Kényelmes nagy terek. Kisebb sétához, városnézéshez ideális helyen. A fürdővel összekapcsolt szálloda nagyon jó. A fürdő kellemes. A reggeli/vacsora kitűnő."

 

"Mindennel megvoltunk elégedve! 2 kisgyerekkel mentünk, egy majdnem 6 évessel és egy 16 hónapos kisfiúval. Számomra nagyon pozitív volt a szobák tisztasága, kedves személyzet, finom és bőséges reggeli, vacsora! Külön kiemelném a játszószobát, ami mind a 2 kisfiamnak elnyerte a tetszését. Az élménymedencéknél legnagyobb szempont volt, hogy bármikor és bármennyiszer lehessen menni. Így ha altatás volt nyugodt szívvel felmehettem a szobába a kicsive, addig a nagy a játszószobában tevékenykedett!"

 

"Nagyon sok gyermekhez kapcsolódó szolgáltatás/megoldás van, pl. játszóház, gyerekkellékek a szobához, gyereksarok az étteremben stb."

 

 Legyen nektek is szuper családi kikapcsolódásotok a négy szélforgós Portobello Wellness&Yacht Hotelben!