Aktuális

Élménygazdag családi programok garanciával a Bükki Nemzeti Park szomszédságában

A noszvaji Oxigén Family Hotel és a területén található Kalandpalota télen-nyáron egyaránt vonzó azoknak a családoknak, akik alig várják, hogy a közös pihenésüket élményekben gazdag, szórakoztató programokkal színesítsék.

Itt az élmények nem hamis marketing ígéretek, hiszen a szálloda élménygaranciát vállal arra, hogy náluk minden baba és gyerkőc jól érzi magát.

 

"Családunk érdeklődését is felkeltette ez gyönyörű, 4 hektáros parkban található, kívül – belül a gyermekek szórakoztatására kialakított noszvaji szálloda, ezért nemrégiben felkerekedtünk a gyerekekkel, hogy belevágjunk a magunk kis családi kalandjába.

A programunk egy laza, családi tornával indult a parkban, majd a reggeli alatt megismerkedtünk Páfránnyal, a gyerekek nagy barátjával. A barátságos Sárkány a gyerekek szinte egész napját végig kísérte, részt vett a programokon egészen az esti gyerek diszkóig.

A reggeli érdekessége, hogy a megszokott gyereksaroktól eltérően, itt a reggeli büfé kínálata és kialakítása is egyértelműen gyerekbarát, sőt az étkezés alatt egy fülig érő szájú animátor, játékos formában foglalkozott a csöppségekkel.

Reggeli után izgalmas, erdei kalandozásra indultunk, és nem sokkal később az óriás kanyaríves csúszda szomszédságában, a mászófal és strandröplabda pálya mögött rábukkantunk a bármely korosztály számára kihívást jelentő, jól felszerelt, minden izmot megmozgató Kalandparkra.

Amikor már kellően kifáradtunk és egy kis pihenőre vágytunk, akkor a gyerekek felfedezték a felfújható ugrálóvárat, a trambulint, na meg az óriási sakkot, ahol komoly Apa és Gyermek versenyeknek voltunk szemtanúi.

A csodálatos erdei környezetben tett sétánk még ekkor sem ért véget, mert még hátra volt a kiemelkedően népszerű Petangue pálya. Amíg mi, az idősebbek kipróbáltuk az ügyességünket, a családunk fiatalabb és kalandvágyóbb fele a KRESZ Park kihívásaival birkózott meg.

Könnyű ebéd az árnyékos teraszon, majd a kihagyhatatlan wellness program - a kicsiktől a nagyokig mindenkire gondoló wellness centrumban - igazi felfrissülést hozott.

A mosolygós és fáradhatatlan animátorok a vizitorna, a babaúszás mellett, ébredéstől egészen késő estig játékos kézműves foglalkozásokat, mesejógát, vetélkedőket szerveztek a családok számára.

Az esti órákban sem feledkezett meg az Oxigén Family Hotel csapata a gyerekekről, Pizsi Parti, Mini Disco, Családi Vetélkedő és Bingó várta a vacsora után a családokat a szálloda különtermeiben.

Ahogy sejthető volt, az egész napos élménycunami után nem volt szükség extra esti mesére, mindkét gyermekünk mosollyal az arcán, gyorsan mély álomba merült. Kell ennél több egy boldog szülőnek?"

 

 Oxigén Family Hotel**** Noszvaj (oxigenhotel.hu)

 https://oxigenhotel.hu/hu/booking/prices/price.php?id=5551