Aktuális

Év végi interjúsorozat 1. rész- Nádas Tó Park Hotel

Év végi interjúsorozatunkban a KidsOasis Minősített Családbarát Szálláshelyeket kérdeztük a téli üzemmódról, arról, hogy mivel várják a vendégeket az ünnepi időszakban és azután illetve bevezettek -e bármilyen változást. Elsőként a három szélforgós, mesés környezetben található Nádas Tó Park Hotel válaszait osztjuk meg veletek.

NÁDAS TÓ PARK HOTEL 

Vasad

 

Aktuális téma a takarékosság. Bevezettetek olyan intézkedést, amit a vendégek is éreznek? Csökkentettetek a szobák, közösségi helyiségek levegőjének- vagy a medencék vizének hőmérsékletén?

Nem, nem csökkentettünk semminek a hőmérsékletén. Sem a szobákban, sem a közösségi terekben, sem a wellnessben, és víz hőfokán se.

 

Szauna részlegetek folyamatosan üzemel?

Ezen az egy területen változtattunk. Akkor indítjuk be a szaunákat, amikor a vendégek kérik. Természetesen folyamatos használat esetén egyfolytában működnek.

 

Vannak vagy lesznek-e korlátozások az egyes szolgáltatások nyitvatartásában?

A téli időszakban végig nyitva tartotok vagy terveztek esetleg karbantartási, vagy egyéb szünetet?

Végig nyitva vagyunk, nincsen tervbe véve karbantartási szünet. Erre csak akkor kerül sor, ha váratlan helyzet áll elő, ami miatt szüneteltetünk szükséges, vagy kötelező karbantartás ideje alatt, mint minden normális esetben.

 

Voltak-e ebben az évben a családok minél jobb kikapcsolódását szolgáló fejlesztések?

Egy új szárnnyal bővült az épület, nagyobb szobákkal, több szobatípussal, ezeket különösen szeretik a családos vendégeink. Emellett squash-, bowling pálya és fitness terem is épült, valamint kültéri medence csúszdával. Megújult a szálloda épülete melletti játszótér is.

 

Milyen ajánlatokkal, programokkal várjátok a családokat a hosszú téli szünetben? Vannak még szabad szobák a kiemelt időszakra,  Karácsonyra, Szilveszterre?

Folyamatos programmal készülünk, minden nap lesz animációs foglalkozás az ünnep jegyében is. Karácsonyra még akad szabad szobánk, de Szilveszter az telt házas, a két ünnep között pedig csak elvétve van egy-egy szabad szobánk.

 

Meghosszabbították a téli szünetet. Ez azt jelenti, hogy nálatok is egészen január 8-ig kiemelt időszaknak számít vagy január első hetében kedvezőbb áron lehet nálatok foglalni?

A január első hete nálunk is kiemelt időszak lett azáltal, hogy a szünet idejét kitolták.

 

Különlegesen szép környezetben található a szálloda, egy igazi nádas tó mellett. Az embernek azonnal csónakázni, horgászni, sétálni támad kedve. Van erre lehetőség nálatok? Milyen kültéri programlehetőségeket kínáltok az oda látogatóknak?

Természetesen! J Ezek inkább melegebb időben elérhető szolgáltatások. A horgásztavunkon lehet csónakázni, kenuzni, vizibiciklizni (a horgászás mellett), a tófürdőnk csúszdákkal kifejezetten fürdés céljából áll vendégeink rendelkezésére. Emellett még kalandpark is található. A tó körül a gyermekeket tanösvény várja, a felnőttek pedig megfejthetik a Gyilkosság a tó körül játékunkat. Biciklizési lehetőségre szintén nyílik lehetőség. Tavasztól őszig pedig az új kültéri medencénk is elérhető lesz.

 

Családbarát szállás vagytok, de nem csak a kicsi gyerekeknek alakítottatok ki játszószobát, hanem gondoltatok a kamaszokra is. Egy komplett játékbarlang várja őket az emeleten. Mi minden található itt?

Csocsó, ping-pong asztal, biliárd, léghoki, X-box. Ezek mellett az idén megépült új épületszárnyban elérhető a már említett bowling, fitness terem, squash pálya.

 

Ugyan családbarát szálláshely vagytok, de gondoltatok a nyugalomra, csendre vágyó vendégekre is, ezért külön részleget alakítottatok ki a wellness részlegben. Mit jelent ez és hogy fogadták a vendégek?

Vegyesek a visszajelzések, mert sokan szeretik, főleg a gyermek nélkül érkezők, hogy a felnőtteknek van egy elkülönített csendes rész, viszont a fejlesztések után az utóbbi évben megtízszereződött a családos vendégéjszakák száma nálunk, így erős eltolódás történt a családos vendégkör felé, és sokan szeretnének a gyerekeikkel együtt használni a csendes részen található jakuzzit és élménymedencét. Emellett a családos vendégkör ilyen fokú emelkedésének következtében bizonyos hétvégéken és kiemelt időszakokban a családos medence már-már szűkösnek bizonyul. Így az a tervünk a jövőre nézve, hogy a csendes wellness részen megnyitunk egy délutáni időintervallumot a családosok számára is. A terv az, hogy 15-18 óra között a gyermekek is bemehetnek a csendes wellness részbe. A többi időben maradna az elszeparálódás, illetve a csendes szaunavilág rész (ahol a szaunák, pezsgőfürdő és a pihenőszoba található) továbbra is kizárólag 15 éven felüliek számára látogatható.

 

Milyen típusú szobában férnek el kényelmesen a több gyerekkel érkező családok?

Az új szárnyban található családi szobákat nagyon kedvelik vendégeink, mert tágas a belső tér és a terasza is (az első emeleti szobák közvetlen kapcsolattal rendelkeznek a napozóterasszal, közvetlen közelükben van a kültéri medence és a játszótér is. És ami még nagy előnyük, hogy a két hálótér az előszobából nyílik, így aki szereti ha a két szoba teljesen el van szeparálva egymástól, annak ez kiváló választás. A nagy kedvencek pedig egyértelműen a Grand lakosztályok, melyek a legtágasabb szobák és saját jakuzzival és szaunával rendelkeznek.