Aktuális

Év végi interjúsorozat- 3. rész-Szent Orbán Erdei Wellness

Téli interjú sorozatunkban a  KidsOasis szálláshelyeket  a téli üzemmódról, az ünnepi időszakról és az esetleges változásokról kérdeztük.

Íme a három szélforgós, mesebeli környezetben található Szent Orbán Erdei Wellness válaszai.

Aktuális téma a takarékosság. Bevezettetek olyan intézkedést, amit a vendégek is éreznek? Csökkentettetek a szobák, közösségi helyiségek levegőjének- vagy a medencék vizének hőmérsékletén?

Nem, a takarékoskodás nem mehet a szolgáltatások színvonalának rovására. Takarékoskodunk, de ez nem érinti a vendégélményt. Korszerűsítjük, cseréljük a nagyfogyasztó eszközeinket, a szivattyúkat, hűtőket, mosógépeket, kazánookat.  

 

A különleges kültéri erdei tölgy rönk szaunaházban továbbra is tartotok szauna szeánszokat?

Igen, egész ünnep alatt. És 2013 első félévre már megvan a program naptár lásd: https://szentorban.hu/erdei-tolgy-szauna/

 

Vannak vagy lesznek-e korlátozások az egyes szolgáltatások nyitvatartásában? A téli időszakban végig nyitva tartotok vagy terveztek esetleg karbantartási- vagy egyéb szünetet?

Nincs korlátozás, teljes erővel megyünk, szerencsére sok vendégünk is van.

 

Két épületszárnyban találhatóak a szobáitok. Kinek ajánljátok a rönkfa épületben található szobákat és kinek a másikat? A szobaválasztásnál mit érdemes szem előtt tartani? Mi szól az egyik és a másik mellett?

Rönkfa szárnyunkat pároknak túrázóknak kutyásoknak  ajánljuj, a kőépületben található szobáka pedig inkább a  családoknak – itt vannak a connecting családi szobák / 2 légterű apartmanok. Felszereltségben nincs különbség. A rönképületi szobák bútorait most felújítottuk, átfestettük.

 

Milyen ajánlatokkal, programokkal várjátok a családokat a hosszú téli szünetben a szállodán belül és kívül?

Teljes mértékben a szaunaprogramokra tettük a hangsúlyt, de természetesen lesz túra, és szilveszterkor gálavacsorás élőzenés buli tombolával. 

 

Vannak még szabad szobák a kiemelt időszakra, két ünnep között, Szilveszterre?

Szilveszterkor telt házzal üzemelünk, 2 ünnep közt 1-1 szabad szobánk van még. 

 

Meghosszabbították a téli szünetet. Ez azt jelenti, hogy nálatok is egészen január 8-ig kiemelt időszaknak számít vagy január első hetében kedvezőbb áron lehet nálatok foglalni?

Igen kiemelt időszak de nem szilveszteri már az ár.

 

A szálloda Kóspallagon, az erdő közepén található. Minden évszakban gyönyörű a természet ott, de télen még varázslatosabb lehet. Kell attól tartani az autóval érkezőknek, hogy a hozzátok vezető mesebeli úton elakadnak esetleg egy havazás idején?

Ez előfordulhat, de az utat mi saját magunk egy munkagéppel takarítjuk. Mivel Natura 2000es terület ezért nem sózhatunk, így előfordulhat hogy csúszósabb az út, téli gumi hiányában nem javasoljuk az elindulást

 

https://szentorban.hu/csr/