Aktuális

Év végi interjúsorozat- 4. rész- Tisza Balneum Hotel

Téli interjú sorozatunkban a  KidsOasis szálláshelyeket  a téli üzemmódról, az ünnepi időszakról és az esetleges változásokról kérdeztük.

Íme a négy szélforgós, közvetlenül a Tisza-tó mellett elhelyezkedő Tisza Balneum Hotel válaszai.

 

Aktuális téma a takarékosság. Bevezettetek olyan intézkedést, amit a vendégek is éreznek? Csökkentettetek a szobák, közösségi helyiségek levegőjének- vagy a medencék vizének hőmérsékletén?

Szállodánk mindig is kiemelt figyelmet fordított az energiahatékonyságra és a pazarlás elkerülésnek tudatosítására. A vendégszobáink, közösségi tereink hőmérsékletén és wellness részlegünk medencéinek hőfokán nem változtattunk, Vendégeinket a már megszokott kényelemmel és környezeti tényezőkkel várjuk.

 

Vannak vagy lesznek-e korlátozások az egyes szolgáltatások nyitvatartásában? A téli időszakban végig nyitva tartotok vagy terveztek esetleg karbantartási, vagy egyéb szünetet?

A Tisza Balneum Hotel**** az év minden napján szeretettel várja a pihenni vágyókat. 2023 tavaszára tervezünk egy pár napos karbantartási szünetet, amikor beüzemelésre kerül új kazánházunk. Korszerű beruházásunk energiatakarékosabb és környezettudatosabb fűtőberendezést eredményez. Szolgáltatásaink terén finn szaunánk és gőzkabinunk hétköznapi nyitvatartásában történt változás, időszakos üzemeltetési idővel működnek, azonban Vendégeink kérésére ettől eltérően is beindítjuk azokat.

 

Voltak-e ebben az évben a családok minél jobb kikapcsolódását szolgáló fejlesztések?

Minősített családbarát helyként folyamatosan azt szorgalmazzuk, hogy gyermekbarát szolgáltatások sokaságával biztosítsuk az otthon kényelmét és minden korosztály számára szórakoztató és pihentető programokat kínáljunk. Idén a kamaszok kikapcsolódási lehetőségeit szolgáló fejlesztésünk volt az Xbox terem kialakítása, továbbá újabb pingpongasztal beszerzése, a családok közös időtöltésének érdekében Touch Game Table vásárlása, a kisebbek szórakoztatására a MóKaland Játszóházunk játékelemeinek frissítése, bővítése.

 

Milyen ajánlatokkal, programokkal várjátok a családokat a hosszú téli szünetben? Vannak még szabad szobáitok a kiemelt időszakra?

A téli szünet januári dátumaira rendelkezünk még szabad kapacitással. Szállodánk a téli szünet alkalmával számos programmal várja a gyerekeket és családjukat: a MóKaland foglalkozásokon fenyőágakból, magvakból és termésekből természeti képeket készítünk, téli gyurmafigurákat alkotunk, valamint papírcsengettyűket és hógömb pomponokat készítünk. Emellett a gyerekek részt vehetnek különféle animációs programokon, mini discon és megismerkedhetnek szállodánk kabalaállatával, Vidor Vidrával is.

 

Meghosszabbították a téli szünetet. Ez azt jelenti, hogy nálatok is egészen január 8-ig kiemelt időszaknak számít vagy január első hetében kedvezőbb áron lehet nálatok foglalni?

A január első hete nálunk is kiemelt időszak, változatos programokkal készülünk a gyerekek részére.

 

Milyen más programlehetőségek vannak a környéken a téli időszakban a nyárihoz képest? Milyen arcát mutatja a téli Tisza-tó?

A Tisza-tó télen is csodás, ökoturisztikai látnivalók és programlehetőségek sokaságával várja látogatóit. Szuper program a téli álomba forduló vadregényes táj és az azt behálózó tanösvények bebarangolása, a télen is aktív élővilág felfedezése, a Tisza-tavi Ökocentrum meglátogatása, melyek után jóleső érzés a Balneum SPA szolgáltatások használata.

Tartós mínuszok esetén korcsolyázni lehet a befagyott tavon, havazáskor hócsatázni a tóparton, átmelegedni szállodánk szaunarituálé programjain vagy elmerülni termálvizes medencénkben.

 

Téli csomagajánlataitok mivel várják a vendégeket?

A jövő év előszezonjában kedvezményes pihenési lehetőségekkel, hétvégente családi animációs programokkal, változatos szaunarituálékkal, ínycsiklandó vacsorákkal, s testet-lelket melengető SPA élményekkel várjuk kedves Vendégeinket.

Két hamisítatlan vidéki programhétvégével is készülünk: januári disznótoros hétvégénk már teltházassá vált, rövid idővel csomagajánlatunk meghirdetését követően, így a nagyfokú érdeklődésre való tekintettel a február 10-i hétvégén Disznótor 2.0 csomagunk keretein belül egy újabb disznóvágásra invitáljuk Vendégeinket, ahol a „pálinkás jó reggelt”-et követően kivehetik a részüket a munkából, majd kolbásztöltő versenyen mérhetik össze tudásukat. A szombat esti hangulatról a Parno Graszt autentikus cigányzenekar gondoskodik.