Aktuális

Ha Esztergom, akkor a Portobello Wellness & Yacht Hotel!

Szuper időszak veszi kezdetét a Portobello Wellness & Yacht Hotelben, Esztergomban. A gyönyörű tavasz számtalan lehetőséget rejt, és ez nem is lenne máshol szebb, mint a Dunakanyar fővárosában.

A történelmi Esztergom minden évszakban felejthetetlen látványt nyújt, de ha virágba borul, különösen szép arcát mutatja.

Ha tökéletes szálláshelyet keresel, mert meggyőzött Esztergom varázslata, akkor van egy tökéletes szállás lehetőség számodra!

Látogass el a négy szélforgós Portobello Wellness &Yacht Hotelbe, pihend ki náluk a tavaszi fáradtságot! Szuper hír, hogy 2024 tavaszán a szünet egy héttel hosszabb, így több időtök van minőségi idő eltöltésére családotokkal. Számos izgalmas programmal készültek nektek, a Hüllő Show-n keresztül egészen a táncraperdítős élő zenés estekig. Egy biztos, neked és családodnak ott a helye!

A szálloda közvetlen átjárást biztosít a városi AquaSziget Élményfürdőbe, ahol a kicsik gyermekmedencében pancsolhatnak, a nagyobbakra élménymedence és csúszdák várnak, a felnőttek pedig relaxálhatnak a jacuzziban, vagy a szaunákban. A hotel lokációjának köszönhetően pár perc séta alatt elérhető a városközpont, ahol különböző kávézók, cukrászdák várják a városba látogatókat.

Természetesen a tavasz nem ér véget áprilisban, májusra is készülnek izgalmas lehetőségekkel, például a pünkösdi időszakban részt vehettek egy érdekes beszélgetésen Győrfi Pállal, vagy gyermeknapon különleges hajfonatokat, csillámtetkókat, játékokat próbálhattok ki náluk!

 

Meghoztuk a kedveteket egy felejthetetlen pihenésre? Akkor nézzétek meg a Portobello aktuális ajánlatait!