Aktuális

Hétkúti Wellness Hotel & Lovaspark MÖLLMANN-HÁZ

Valódi vendéglátás egy családtól, Önnek!

Mi is a Möllmann-Ház? Mitől lesz valami több, mint pusztán egy cég, egy szálloda, lovaspark, vagy étterem? Attól, hogy LELKE VAN. A CSALÁD lelke él benne. Fogadják szeretettel történetüket.

  • A Möllmann család több mint negyed évszázada foglalkozik vendéglátással. Möllmanné Stahl Erzsébet és Möllmann Günter 1992-ben nyitották meg a 8 szobából álló fogadót Mór szívében. A mára már 32 szobás Fogadó az Öreg Préshez 27 éve várja az ide látogatókat a „Vidék, Tradíció, és Vendégszeretet” jegyében.  Nem csak kézzel festett és faragott bútorok, de modern szobák és borospincék is találhatók a házban. Az Öreg Prés Étterem sváb gasztronómia mellett nemzetközi konyhával, és saját, ridegtartású Galloway marhahúsból készült specialitásokkal is várja a kulináris élményekre vágyókat. 

  • Márton Tájházuk Erzsébet sajátkezű gyűjteménye, mely a helyi és környékbeli sváb emberek hátrahagyott kincseit mutatja be. Eredeti állapotában meghagyva a vályogház, minden nap ingyenesen várja a turistákat, ahol a népviseleten át a szerszámokig sok mindennel megismerkedhetnek a látogatók.

  • Közel egy évtized alatt a Fogadó túlnőtte magát, a család a Hétkúti-dűlő területén kezdett építkezésbe, s 2001 tavaszán a Hétkúti Lovaspark nyitotta meg kapuit. Nemcsak a környék lovagolni vágyó embereit és a szállóvendégeket szolgálja ki, hanem nemzetközi versenyeket, lovas showkat is rendszeresen tartanak, több ezres közönséggel. 

  • 2004 nyarán a Hétkúti Wellness Hotel is felépült, mely a „mosoly és nyugalom szigete” a maga 39 szobájával a Vértes lankáin, a szőlődombok lábánál. Festői környezetben fogadja a vendégeket, vidéki eleganciájú, tágas szobákban. Lovas Vendéglője tájjelgeű specialitásokkal, tartalmas fogásokkal várja az éhes szájúakat.

  • Ezek után komplexumot már Möllmann-Házként kezdték nevezni, hogy egységet adjon a szerteágazó szolgáltatásoknak és különböző helyszíneknek.

  • A szállodák egyedülálló, családias programjairól is híresek. Ilyen például a tulajdonos családdal történő Galloway farmlátogatás, ahol betekintést nyerhetnek az állatok békés életébe. De van itt 3 méter magas élménylabirintus is, csónakázó tó és sok más. És persze ne feledkezzünk meg a közkedvelt és hatalmas bulikról és táncos estékről, melyekről a résztvevők évekig beszélnek, a gálasátor padlója pedig többszörös restaurálással emlékszik ezekre vissza.

  • A Möllmann Ház ezenkívül elhivatott a város és a környék turizmusáért is, évtizedek óta színes programok, gasztronómiai kalandok, jótékonysági rendezvények ötletgazdája. A Móri Borkirálynő választás, a Szent György Heti Vigasságok, Adventi vásárok, Májfa állítás és sok egyéb program támogatója és kivitelezője.

  • A cég közel 50 fővel működik. A vezetőségnek fontos, hogy a munkavállalók szeressék, amit csinálnak, jól érezzék magukat munka közben, hisz egy csapatként dolgoznak, így érik el azokat a közös sikereket, melyekről a sok száz pozitív vendég visszajelzés ad tanúbizonyságot, és az a tény, hogy az egyik törzsvendég család már több, mint 60-szor volt vendégük.

  • Összegezve azt mondhatnánk, a Möllmann-Ház ízig-vérig családi vállalkozás, egy családias környezetben, ahol Erzsébet, lánya Eszter, és férje Csaba is aktívan dolgozik nap, mint nap. A fiatalok marketing, PR tevékenységet folytatnak, viszik a farmlátogatásokat, fel-felbukkannak és koccintanak a vendégekkel egy finom pohár Móri Ezerjóval… Erzsébet pedig a Ház szíve-lelke, dekorál, megállás nélkül fut-megy… róla még mondjunk annyit, hogy ha találkozik vele, fel fogja ismerni!