Aktuális

Hogy telik az Oxigénben az üzemszünet?

Bár nagyon hiányoznak a kedves vendégek a noszvaji Oxigén Family Hotelben, ők  azért hasznosan töltik az üzemszünetet! Szépülnek, készülnek hogy minél szebb környezetben fogadhassák, minél színesebb programokat szervezhessenek Nektek és minél felkészültebbek legyenek szakmailag, amikor újra megérkeztek. 

Íme beszámolójuk: 

Leesett rengeteg hó, így azzal játszottunk sokat, mert Páfránynak muszáj volt belekotnyeleskednie mindenbe, és hóangyalkát és hóembert is csináltunk. A Mókus kalandparkot ilyen hidegben nem tudjuk használni, de már alig várjuk, hogy kitavaszodjon, elolvadjon a hó és megjelenjenek a virágok, és újra gyermekkacajtól legyen hangos a Páfrány Activity Park is!

A vendégszobáinkban apróbb javításokat végeztünk, például lecseréltük a sötétítőfüggönyeinket. Így a gyerkőcök szeretett kis kuckója csinos, friss függönyökkel még kellemesebben elszeparálható a szobától, hogy legyen nekik saját kis birodalmuk.

Karácsony előtt kreatív videókat készítettünk Nektek, amelyben adventi meséket hallgathattatok és kedves díszeket alkothattatok velünk. Hamarosan megosztunk veletek további kreatív kézműves tippeket, így érdemes figyelni a Facebook oldalunkat. A szálloda Youtube csatornáján elérhetőek lesznek a videók a továbbiakban, ha esetleg a Facebook oldalunkon lemaradtatok róla!

A maradék kis szabad időnkben az ismereteinket gyarapítjuk, tanulunk és fejlődünk. Ennek egyik lépése a recepciós kollégák továbbképzése, amelyet a szállodaigazgató, Sárvári Krisztina tart nekünk. A résztvevők megtudhatják, hogy recepciósként milyen szempontok szerint kell a szállodai adminisztrációt vezetni, milyen típusú szálláshelyek léteznek, és megismerhetik a turizmus történelmét is!

Reméljük, Ti is kellemesen és hasznosan töltitek az időtöket távol Noszvajtól, de azért minél hamarabb meglátogatjátok Páfrányt, és végre találkozhatunk!