Aktuális

Hosszabbított a Velence Resort&Spa

Júliusban újabb két évre kapta meg a legmagasabb, 5 szélforgós minősítést a Velence Resort&Spa. A tanúsítványt Gyetvainé Zováth Anikó, a KidsOasis Nonprofit Kft ügyvezetője adta át, aki kiemelte, hogy kevés olyan szálláshely van ma Magyarországon, amelyik folyamatosan képes megfelelni az 5 szélforgóval járó kritériumrendszernek, márpedig a Velence Resort&Spa-nak ez már harmadik alkalommal sikerül.

A Velence Resort&Spa, összenyitható családi szobáikkal maximális kényelmet biztosítanak a több gyermekkel érkező családoknak is. Előzetes kérésre baba- és gyermekbarát eszközöket készítenek be vendégeiknek ill. a biztonsági eszközök (sarokvédő, konnektordugó, nyitásgátló stb) is igényelhető.

Egyik nagy erősségük, a játszóházaik, ahol a különböző korosztályok igényeit figyelembe véve - már néhány hónapos kortól kisiskolás korig várják a gyerekeket. A Játékszigeten 3 éves kortól gyermekfelügyelet is biztosított. Nagy hangsúlyt fektetnek a gyermek animációra, ráadásul nemcsak kiemelt időszakban, hanem egész évben. A szálloda elkötelezett a gyerekek és családok felé, ezen kívül az utóbbi években számos fejlesztést hajtottak végre azzal a céllal, hogy még korszerűbbé és sokrétűbbé tegyék a gyerekek és szüleik fogadására a szállodát. Kabalaállataik Ele-Fülöp és Ele-Fanni a két elefánt, minden nap meglátogatják a gyerekeket. 

A szálloda hatalmas előnye, hogy közvetlenül a Velencei-tó partján áll, ám ha kicsit kiruccanna a család, akkor a programok megtervezéséhez jó szolgálatot tesz az Irány a Velencei-tó! mese útikönyv, amiben a mesebeli család is az 5 szélforgós Velence Resort&Spa.ban foglalt magának szállást és onnan fedezi fel a környéket.