Aktuális

Hosszabbított a Villapark Várgesztes

Újabb két évre kapta meg a KidsOasis minősített családbarát szálláshelyek védjegyet Villapark Várgesztes. A Vértes lankáin található szálláshely jellegzetessége, hogy a komplexum különálló, akár 8-10 vendéget is befogadó vendégházakból áll.

Idén is a négy szélforgós minősítést érdemelte ki, hiszen óriási hangsúlyt fektetnek a gyermek animációra és a szabadidős programokra. A pandémia miatti kényszerpihenő ideje alatt sem tétlenkedtek, számos fejlesztést, átalakítást, felújítást hajtottak végre azzal a céllal, hogy még korszerűbbé és sokrétűbbé tegyék a gyerekek és szüleik fogadására a vendégházakat.

A játszóház mellett baba-mama szobát alakítottak ki és igazi különlegesség a Dzsungel és a Kalóz tematikus gyerekszoba, ahol az egyedi bútorokkal berendezett ház minden kisgyereket elbűvöl.

Az igényesen felújított vendégházakban akár 10 fő is kényelmesen elfér, így egészen nagy családok vagy baráti társaságok számára is ideális szálláslehetőséget nyújt.

Remek ötlet, hogy a Villapark hatalmas zöld területén ingyenesen használhatják a kicsik és a nagyok a rollereket így könnyedén elérhetik a játszótereket, az élményfürdőt, a kültéri medencéket vagy a játszóházat. A nagyobbak a bowling pálya és a qwadozást próbálhatják ki, de bővült a Villaparkban a bérelhető kerékpárok száma is.

 

A KidsOasis védjegyrendszer célja, hogy valódi garanciát nyújtson a vendégeknek a családbarát szolgáltatások minőségi színvonalára.

A minősítés nem ér véget azzal, hogy a szálláshely megkapja a újabb két évre a tanúsítványt és a táblát. A védjegyrendszer garanciát nyújt a családbarát szolgáltatások magas színvonalára, tagjai pedig folyamatos tanácsadás, tréning, marketingtámogatás segítségével még több családos vendéget érhetnek el.