Aktuális

Hosszú-lejáratú utalvány. Íme a Hotel Medián ajánlata!

Ugyan az egész világon bizonytalan most a helyzet, így egyelőre azt sem tudni mikor lesz lehetősége az embereknek egy kis kikapcsolódásra városhatáraikon túl, de vannak szállodák, akik hosszú lejáratú utalványokkal várják vendégeiket. Ilyen a Hotel Medián is Hajdúnánáson! Felárral akár hétvégén és a főszezonban is felhasználható, 2021. március 31-ig érvényes utalványokat kínálnak Önnek és családjának. Sőt! Az utalvánnyal kedvezményesen gyerekeket is tud magával vinni a szállodába. Az utalvány ráadásul a szabad helyek függvényében szabadon módosítható – ami a felhasználási időpontot illeti. De miért is érdemes Hajdúnánásra és a Hotel Mediánba mennie? Mit tartalmaz az utalvány? Segítünk!

 

Gyermekmedence és saját wellness

A Hotel Mediánban pezsgőfürdő, finn szauna, infraszauna és élménymedence mellett masszázst is igénybe vehetnek a kényeztetésre vágyók. A szállodában a kicsikre is gondoltak: gyerekpancsoló is van csúszdával, így Ön és családja egyszerre élvezhetik a wellness részleg nyújtotta kikapcsolódást. A gyermekmedence 40 cm mély és az élménymedence (120 cm mély), közvetlen szomszédságában található. A medencék és a szaunák használata az utalvány részeként a nyitvatartási időn belül díjtalan.

 

A nyugalom szigete – játszósarok

 

A gyerekeknek fontos a játék, az önfeledt szórakozás, a szülőknek pedig az, hogy mindezt a kicsik megkapják akkor is, ha pihenni, üdülni megy a család. A Hotel Medián lehetőséget biztosít erre, ugyanis a recepciótól mindössze pár lépésnyire egy játszósarok került kialakításra, ahol a gyerekek labdákkal, kisautókkal és egyéb játékokkal is elfoglalhatják magukat úgy, hogy szem előtt vannak. A szállodában a nagyobb gyerekek is el tudják magukat foglalni, mert szintén a recepciótól nem messzire van felállítva egy ping-pong asztal, az egészen nagyokat pedig darts is fogadja.

 

Ingyenes bekészítések a kicsikért

 

A kényelem, az extra gondoskodás a szobákból sem maradhat el: előzetes egyeztetést követően térítésmentesen biztosít a szálloda kiságyat, babakádat és fellépőt is. Az étteremben pedig az étkezésekhez etetőszék és baba étkészlet kérhető – szintén ingyen!