Álmodozz most, utazz később

Hotel Medián – Ahol a családokat is extra kényelem várja

Hajdúnánáson egyetlen szálloda van, ez a Hotel Medián. A szálláshely kialakításánál ráadásul fokozottan odafigyeltek arra, hogy a családosok is megtalálják a számításaikat! Hogy miért is érdemes gyerekekkel ellátogatni Mediánba? Erre adunk válaszokat az alábbi írásban

Saját, belső wellness gyermekmedencével

Az már talán alapvető, hogy ha van egy szállodának wellness részlege, akkor ott a felnőttek megtalálják a kedvükre valót a különböző szolgáltatások között. Nincs ez másként a Hotel Mediánban sem: a pezsgőfürdő, finn szauna, infraszauna és élménymedence mellett masszázst is igénybe vehetnek a kényeztetésre vágyók. Hajdúnánáson azonban a kicsikre is gondoltak, hiszen gyerekpancsoló is van csúszdával, így a szülők egyszerre élvezhetik a wellness részleg nyújtotta kikapcsolódást csemetéikkel. A gyermekmedence 40 cm mély és az élménymedence (120 cm mély) közvetlen szomszédságában található, így a szülők akár felváltva tudnak úszni és az élményelemeket kiélvezni, illetve a gyerkőcre figyelni.
A medencék és a szaunák használata a szobaárba kalkulált, igénybevételük a nyitvatartási időn belül díjtalan.

 

A nyugalom szigete – játszósarok

A gyerekeknek fontos a játék, az önfeledt szórakozás, a szülőknek pedig az, hogy mindezt a kicsik megkapják akkor is, ha pihenni, üdülni megy a család. A Hotel Medián lehetőséget biztosít erre, ugyanis a recepciótól mindössze pár lépésnyire egy játszósarok került kialakításra, ahol a gyerekek labdákkal, kisautókkal és egyéb játékokkal is elfoglalhatják magukat úgy, hogy szem előtt vannak. A szállodában a nagyobb gyerekek is el tudják magukat foglalni, mert szintén a recepciótól nem messzire van felállítva egy ping-pong asztal, az egészen nagyokat pedig darts is fogadja.

 

Ingyenes bekészítések a kicsikért

A kényelem, az extra gondoskodás a szobákból sem maradhat el: előzetes egyeztetést követően térítésmentesen biztosít a szálloda kiságyat, babakádat és fellépőt is. Az étteremben pedig az étkezésekhez etetőszék és baba étkészlet kérhető – szintén ingyen!