Aktuális

Hotelről a fotelből- interjúsorozat az újranyitásról

Ezzel a címmel indítunk hamarosan egy webes interjú sorozatot a KidsOasis minősített családbarát szálláshelyek vezetőivel, mert biztosan ti is kíváncsaik vagytok arra, hogy az első sokk után hogyan használták ki a vendégek nélküli időszakot a szállodák és hogyan készülnek a remélhetőleg nem olyan távoli újra-nyitásra, a karanténtól, home office-tól és otthoni tanulástól megfáradt vendégek fogadására.

Mindannyian egyetértünk abban, hogy egy új időszak kezdődik a szálláshelyek életében, ahol például a higiániai követelmények betartására még nagyobb hangsúlyt kell fekteteni és számos, eddig jól bevált szokástól el kell térni, és mindennyiunk érdekében,  új szabályokat kell bevezetni.

Milyen új intézkedéseket vezetnek be az étteremben és a wellness területén? Kinek kell szájmaszkot viselnie? Hogyan változik a takarítás, fertőtlenítés? Mit tesznek hogy csökkentsék a vendégekben előforduló bizonytalanságot? Ilyen és ehhez hasonló kérdéseket teszünk majd fel a szálláshelyeknek. 

Tartsatok velünk, hogy ha újra útra kelnétek,  segítsünk a döntésben és ki tudjátok választani a megérdemelt pihenésetek biztonságos, családbarát helyszínét.

Várjuk a ti kérdéseiteket is. Írjátok meg nekünk mire vagytok kíváncsiak és mi továbbítjuk a szállodák felé.