Aktuális

Húsvét a Tisza Balneum Hotel****-ben

A tavasz már kopogtat az ajtónkon, nyílnak az első virágok, zöldbe borul a természet, s egyre több lehetőséget nyújt vízparti szórakozásra is.

A közvetlenül a Tisza-tó partján elhelyezkedő négy szélforgós minősítésű családbarát Tisza Balneum Hotel**** nemcsak a természet varázslatos megújulásának egyik gyöngyszeme, hanem a családi pihenés megszervezésének egyik legfőbb segítője is.

 

A szálloda a tavaszi szünetben is garantálja, hogy minden korosztály megtalálja a számára megfelelő programot, s mindemellett pihenésre és relaxációra is lehetőséget biztosít. Húsvét alkalmából nyuszisimogatóval, a reggeli harmatos mezőn húsvéti tojáskereséssel, alkonyatkor Tisza-parti pillecukor sütögetéssel, húsvéti szódavizes locsolkodással, hagyományőrző népi játékokkal és vidám gyermekanimációs programokkal várja a kicsiket és nagyokat. A családi kirándulásról is gondoskodik: ajándék belépőket biztosít a Tiszavirág Ártérti Sétaút és az Örvényi Pákász Tanösvény bebarangolására, valamint a Tisza-tavi Ökocentrum meglátogatására. A sportolni vágyóknak aquafitnesst szervez, illetve a Tisza-tó körüli mesés bicikli út egyik kedvelt állomáshelyeként kerékpárkölcsönzésre is lehetőséget nyújt.

A hotel MóKaland Játszóházában a szakképzett animátorok olyan programokat szerveznek, amelyek igazodnak az aktuális az aktuális gyermeklétszám és életkor igényeihez. A programokon való részvétel után pedig senki nem maradhat jutalom nélkül, az elkészült csillámtetoválások, arcfestések mosolyt csalnak mindenki arcára, az elkészített kézműves termékek, kifestett gipszfigurák, tojások, húsvéti kosárkák és vasalt gyöngy-csodák pedig hazavihetők emlékül a szállodában töltött felejthetetlen napokra.

A Tisza Balneum Hotel**** kabalaállatával, a mindig vidám Vidor Vidrával nem csak pacsizni lehet, a zenés partikon akár táncolni is!

Ugye Ti sem szeretnétek lemaradni erről a kalandról?

A szálloda családi csomagajánlatát ide kattintva tekinthetitek meg: https://balneum.hu/husveti-hagyomanyorzes/