Aktuális

Húsvéti készülődés a Tisza Balneum Hotel****-ben

„Nyuszi fülét hegyezi, nagy bajuszát pödöri…” A tavasz első hónapjában is érdemes nyitott füllel és éles tekintettel járni a négycsillagos tiszafüredi Tisza Balneum Hotelben! Idén húsvétkor ugyanis nagy szeretettel várja mind új, mind pedig visszatérő Vendégeit!

S hogy milyen programokat tartogat tarsolyában a szálloda?

A jókedven és a vidámságon túl szabadtéri és beltéri feltöltődési lehetőségeket, amelyek közül kicsik és nagyon egyaránt megtalálhatják a kedvükre valót. A Tiszavirág Ártéri Sétaút és Örvényi Pákász Tanösvény bebarangolása, a Tisza-parti pillecukor sütögetés, a húsvéti nyuszisimogatás és a népi játékokkal való ismerkedés mind-mind a tavaszi szabad levegőn való tartózkodást teszik lehetővé. A hotel wellness részlege pedig a vizes élményeknek kedvez, csak úgy, mint a húsvéti locsolkodás. Húsvét reggelén hagyományos, hazai ízek segítségével idézik fel az otthon hangulatát.

 

S mi teheti még teljesebbé a pihenést a családias környezetben?

Egyrészről a gondoskodás és a vendégek egyéni igényeinek szem előtt tartása.

Másrészről a biztonság, amelynek tapasztalásakor a vendégek saját magukat és családtagjaikat biztonságos környezetben tudhatják. A négy szélforgós családbarát hotel ezek megteremtését kiemelt feladatának tekinti. Mindezen felül a gyermekek mesekuckóját a MóKaland Játszóház jelentheti, ahol a lelkes animátorok az ünnepi időszakban is nagy szeretettel várják a hozzájuk betérőket!

 

 

Van kedved a mondókát náluk folytatni? A Tisza Balneum Hotel**** most is tárt karokkal vár!

https://balneum.hu/husveti-hagyomanyorzes/