Aktuális

Igazi nyári nap a Thermal Hotel Visegrád****superiorban

Önfeledt kacagás, egész napos kikapcsolódás, finom ízek, gyönyörű táj – ilyen egy igazi nyári nap a Thermal Hotel Visegrád****superiorban.A mintegy 3000m2 alapterületű fürdőközpontban található 7 medence közül az egész család megtalálja a maga kedvencét!

Nincs is annál jobb, mint amikor egy isteni és tartalmas reggeli után elfogyaszthatunk egy finom kávét a Topáz bár teraszán, hiszen közben nehéz betelni a Dunakanyar látványával. A könnyed napkezdés után irány a wellness, amely teljes feltöltődést kínál minden odeérkező, pihenni vágyó vendégük részére! A mintegy 3000m2 alapterületű fürdőközpontban található 7 medence közül az egész család megtalálja a maga kedvencét! Legyen szó az egész évben működő kinti- benti élményfürdőről, a kinti, fűtött úszómedencéről, a termálmedencékről, a gyermekpancsolóról vagy a nyári időszakban legnagyobb népszerűségnek örvendő Acapulco nyári strandmedencéről.

A fürdés mellett népszerű kikapcsolódást jelent szaunaparkuk is, hiszen tudják, hogy a forróságnak milyen fontos szerepe van a testi, lelki feltöltődésben. Ennek figyelembevételével került kialakítása medencéik mellett különleges hangulatú szaunaparkuk, ahol a hagyományos finn szaunák mellett gőzfürdő, illatos gőzfürdő, infraszauna, aromakamra várja vendégeiket. A kellemes felfrissülésről a hideg vizes merülő medencék és az élményzuhanyok gondoskodnak.

A legkisebbek kipróbálhatják a Visi Mókus Élménybirodalom izgalmas pályáját, vagy akár kipróbálhatják az ország legnagyobb zárt beltéri csúszdáját. Emellett Visi Mókus és az animátorok is készülnek különféle programokkal: állatbemutató, bábszínház, interaktív gyerekkoncert, kézműves foglalkozások, de a felnőttek sem maradnak élmények nélkül: tematikus estek, különféle kóstolók, szórakoztató programok, zenés fellépők garantálják a jókedvet.

Esténként pedig nincs más hátra, mint egy ízletes vacsora, egy pohár finom bor, sör vagy éppen koktél, aztán a hangulatos lobby bár zárásakor egy kényelmes pihenés. Másnap pedig kezdődhet minden elölről, hiszen a négy szélforgós Thermal Hotel Visegrád****superior-élményt érdemes minél tovább kiélvezni!