Aktuális

Ilyen egy aktív őszi nap a Thermal Hotel Visegrád****superiorban

Használjátok ki a legszebb őszi napokat egy kis mozgásra: fedezzétek fel Visegrádot és a Dunakanyart, utána pedig a négy szélforgós Thermal Hotel Visegrád szolgáltatásait és konyháját.

Attól, hogy a hőmérő higanyszála lassan nem fog 15 fok fölé kúszni, még lesznek csodaszép őszi napok, amikor nem érdemes otthon maradni. Vegyétek hát fel a túrabakancsokat, túracipőket, és irány a festői Dunakanyar! Túrázzatok, kiránduljatok egyet Visegrád környékén, fedezzétek fel az erdei ösvényeket, csodálkozzatok rá a természet színeire, illataira.

 

Ha a sétatempó túl lassú a srácoknak, béreljetek bringát vagy e-rollert, és járjátok be azzal a környéket! Erre a szállodában is van lehetőség: szívesen segítenek, megmutatnak mindent, hogy a felfedezés és a mozgás örömét két keréken is átélhessétek.

 

Egy-két órányi tekerés után lehet, hogy a gyerekek elfáradtak, fáznak, vagy egyszerűen csak másfajta szórakozásra vágynak. A Thermal Hotel Visegrád****superiorba visszatérve ezekben nem is lesz hiány! Vár Titeket a Visi Mókus Családi Élménybirodalom, ami nemcsak a gyerekeknek, hanem a felnőtteknek is fantasztikus élményeket ígér. A 7 méter magas gyerekjátszóban van ügyességi pálya, az ország legnagyobb zárt beltéri csúszdája, kézműves foglalkozásokra alkalmas tér és még sok-sok játék. A gyerekeket korosztálytól függően – 0-3 év, 3-6 év és 6 év felett – különböző nehézségű pályaelemek és kihívások várják.

 

De itt még nincs vége a mókának: animátoraik is állandó gyerek- és családi programokkal mozgatnak át titeket. Van vízi torna, zenei programok és meglepetés játékok is. De ha a nap második felében már csak a gyerekpancsolóig juttok a legkisebbekkel, az is garantáltan szuper élmény lesz!

 

Ha egy ilyen aktív nap végén már csak egy kis kikapcsolódásra vágytok, lazuljatok el egy finom vacsora mellett – éttermeik kínálatában megtaláltok mindent, mi szem-szájnak ingere: a régió legjobb fogásaival, újragondolt tradicionális ételekkel és igazi ínyencségekkel is megtölthetitek a hasatokat. A Duna Bistróban pedig ízletes gyerekmenüvel, Visi Mókus Kedvencével várják az egész napos mozgásban elfáradt, megéhezett kis kalandorokat.

 

Engedjétek, hogy magával ragadjon titeket egy igazán fantasztikus, aktív nap élményforgataga, amit utána természetesen ki is pihenhettek náluk – a foglalástól csak pár kattintásra vagy!