Aktuális

„Itt van az ősz, itt van újra…” a Tisza-tónál is!

Ebben a hangulatban telnek a négy szélforgós tiszafüredi Tisza Balneum Hotel szervezett programjai is, melyek tevékenységre sarkallnak kicsiket és nagyokat egyaránt. Az őszi bakancslistádat megtervezted már? Volna számodra néhány ötletünk!

Szemlélhetitek együtt a táj átalakulását, gyűjthettek együtt faleveleket, melegedhettek magatoknak egy forró csokit a kedvenc mesefilmetek mellett, átváltozhattok arcfestéssel, rejtélyes kalandokkal gazdagodhattok. Rémisztően izgalmas, ugye?

Ezt a hangulatot Halloween hétvégéjén tovább fokozzák: ekkor nem csak az időjárás mutatja meg dermesztő arcát, a szállodán belül is megteremtik az élményektől borzongós hangulatot! A „TÖK-jó” időtöltés egész idő alatt garantált! Szellemek helyett a megrövidült napok fényét idézik vissza töklámpások készítésével.

Nevezz be időben az animátoroknál a megrendezendő tökfaragó versenyre!

Vendégeik számára a vérpezsdítést masszázs szolgáltatásaik is biztosíthatják, mindez a vérfagyasztó koktélokkal való koccintással ünnepelhető meg.

Ez idő alatt az ott töltött napokat a MóKaland Játszóházukban rendezett jelmezes partyval koronázzák.

Gyermekként érkezel hozzájuk? Ne felejtsd otthon a saját, ijesztően jó jelmezedet! Ezt a programukat Vidor Vidra is nagyon kedveli, a táncot igazán élvezi, kedvenc zenéjét megmutatja Neked, s figyeli táncos lépteidet. A móka megunhatatlan számára. A nyugalmat árasztó helyszínen elterülő hotelben a lidérces álmok elkerülnek, a távozást a visszahúzó erő érzése nehezíti meg. Ne aggódj, most erre is van megoldásuk, rémisztően késői kijelentkezést kínálnak!

Halloweeni hétvégénk csak Téged vár, gyorsan Te is kattints rá: https://balneum.hu/halloweeni-hetvege-a-tisza-tonal/

 

Találkozunk, ugye?