Aktuális

Karantén rehab az Oxigénben

Kezdj el újra élni! Az öt szélforgós  bababarát wellness szállodában, az Oxigén Family Hotelben  úgy állították össze Karantén Rehab ajánlatukat, hogy az egész család kipihenheti a karanténfáradtságot! Végre kiállhatunk a garázsból, elhagyhatjuk a várost: új impulzusok érhetnek, és sok fantasztikus élmény vár!

Utazik a család  

A szemet gyönyörködtető 4 hektáros ősfás parkban az erdei wellness hotel egy kis falu, Noszvaj határában fekszik. Nem csupán az országban szinte egyedülállóan tiszta levegő, hanem a hotel szolgáltatásai is felráznak a monoton hétköznapokból: heti 60 órányi gyerekprogram, négycsillagos szobák, 100+1 gyerekbarát szolgáltatás és mennyei ízek várnak!

Wellness kicsiknek és nagyoknak

A gyerekanimáció és felnőtt programok mellett a beltéri Zen Spa medencéi és szaunái is a pihenést szolgálják. A finn szauna panorámája gyönyörködteti a szemet, a jakuzzi melletti napozóterasz és választható masszázsok felfrissítenek vagy ellazítanak, választásod szerint. A legkisebbeket babapancsoló és babaúszás foglalkozás, a nagyobbakat gyerekmedence, kreatív fejlesztő programok és számos játék várja.

Huss enerváltság!

Az 5 szélforgós szálloda továbbra is all inclusive ellátást biztosít a gyerkőcöknek, a szülőknek pedig svédasztalos reggeli és vacsora dukál. Tippünk: június 15-ig foglalható a „Felhőtlen hétköznapok teljes ellátással” ajánlat, amelyben a felnőtteknek is snack ebéd jár. A főzés, mosogatás gondját elfelejtheted, gondoskodunk rólatok, így átadhatjátok magatokat a feltöltődésnek! És hogy nyugodtan kávézhassatok, míg a lurkók az animátorokkal ebédelhetnek, sőt, személyes egyeztetéssel gyermekfelügyelet is igényelhető!