Aktuális

KidsOasis minősített családbarát szálláshelyek bloggerek szemével

Több, mint 50 pályázat érkezett a KidsOasis Utazó nagykövet felhívására, amelyben olyan bloggereket/vloggereket kerestünk, akiknek bejáratott, ismert, közönséggel rendelkező blogjuk vagy más közösségi csatornájuk van és akik örömmel vállalkoznak arra, hogy családjukkal 3 napot eltöltsenek egy KidsOasis családbarát szálláshelyen, amiről aztán részletesen beszámolnak.
KidsOasis minősített családbarát szálláshelyek bloggerek szemével

A zsűri döntése alapján 8 blogger kaphatta meg a megbízást. Ők azok, akik nyár és ősz folyamán 3 napig élvezhetik egy-egy KidsOasis szálláshely vendégszeretetét, majd online felületeiken beszámolnak arról, hogy milyen a pihenés egy minősített családbarát szálláshelyen.

2018. június 7-én egy workshop keretén belül ismerkedett össze a 8 blogger, ahol a bemutatkozást követően a KidsOasis ügyvezetője, Gyetvainé Zováth Anikó mondta el, hogy milyen szempontok szerint zajlottak a KidsOasis szálláshelyek minősítése.

Nagy Judit műsorvezető, beszédtanár és coach, aki a kampány védnöke a női szerepek sokféleségéről tartott egy aromaterápiával egybekötött interaktív előadást, ami alatt még jobban megnyíltak a bloggerek és aminek a végén mindenki úgy érezte, hogy egy hajóban evez.

Felületeinken hamarosan bemutatjuk egyenként is a bloggereket és elmondjuk mely szálláshelyeket tesztelhetik le.

Az Utazó nagykövetek: Enikő Bereczki Wéner-Kovács FanniTibenszky Moni Lisa Ágnes Deák-EmberSéllei LillaKlara TokodyJudit NagyMelinda Bernath