Aktuális

Kisgyermekes nyaralás stressz nélkül?

Neked milyen paraméterek döntenek a tökéletes nyaralási helyszín kiválasztásában? Nyilván a lista végtelen is lehet, számít az idő, a pénz, a helyszín, a programok, a lehetőségek. Nehéz is lenne összegyűjteni hiánytalanul, de az öt legfontosabbat mégis megpróbáltuk – méghozzá a négy szélforgósThermal Hotel Visegrád****superior segítségével:

 

1. Legyen olyan hely, ami könnyen megközelíthető

 

Ki akarna több órát utazni a melegben, miközben a hátsó ülésen tombolnak a gyerekek? Az előző szituációt elkerülendő érdemes könnyen megközelíthető helyszínt választani, mint például a Budapesttől mindössze 40 kilóméterre található Thermal Hotel Visegrád**** superior. A Dunakanyar csodás látványát mindössze 50 perc alatt elérhetjük Budapest központjából, ráadásul gyönyörű tájakon, a Pilisi Parkerdő álomszép útjain keresztül.

 

2. Legyenek tágas terek, sok medence, izgalmas élményelemek

 

Visegrád egyik legismertebb szállodája leginkább a termálvízről ismert. A mintegy 3000m2 alapterületű fürdőközpontban található 7 medence közül az egész család megtalálja a maga kedvencét! Legyen szó az egész évben működő kinti- benti élményfürdőről, a kinti, fűtött úszómedencéről, a termálmedencékről, a gyermekpancsolóról vagy a nyári időszakban legnagyobb népszerűségnek örvendő Acapulco nyári strandmedencéről.

 

3. Legyen elég program, ami leköti a gyermeket

 

A THV-ban található, óriási, háromszintes, 7 méter magas gyermekjátszó nem csupán a mérete miatt grandiózus: ügyességi pályát, az ország legnagyobb zárt beltéri csúszdáját, kézműves foglalkozásra alkalmas teret, valamint számtalan játékot rejt. A különböző korosztályoknak (0-3, 3-6, 6 év felett) eltérő nehézségű pályaelemeket és kihívásokat tartogató játszóház a régió egyik legkülönlegesebb ilyen jellegű foglalkoztatója, amely garantált szórakozást nyújt gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt. A Visi Mókus Élménybirodalom mellett pedig számtalan animátor program, koncertek és szórakoztató programok is színesítik a pihenést.

 

4. Legyen kiváló a gasztronómia

 

Ízletes, helyi ételek, kiváló alapanyagok, sokszínű kínálat, tematikus vacsorák. A Thermal Hotel Visegrád**** superior mindent megtesz annak érdekében, hogy az ízélmény is felejthetetlen legyen a kikapcsolódás során. A legkisebbeknek pedig külön Visi Mókus Büfé segít a gyermekkínálatot megismerni.

 

5. Legyen csodás a környezet

 

Visegrád a Dunakanyar kiemelt üdülőkörzetében, a festői szépségű Börzsöny és a Visegrádi-hegység lábánál fekszik. A település régi patinás épületeivel, műemlékeivel és keskeny utcáival sajátos történelmi hangulatot áraszt. A csodálatos Dunakanyar látványa mellett számtalan élményt kínál: felsétálhatunk a Fellegvárba, megnézhetjük a történelmi

látnivalókat vagy kikapcsolódhatunk a Visegrádi Bobpálya, a Canopy pálya vagy a Gokart- és Kalandpark által kínált programok között.