Aktuális

Köszöntsük a nyarat közvetlenül a Tisza-tó mellett!

A tiszafüredi Tisza Balneum Hotel**** kedves kis kabalaállata, Vidor Vidra már elkészítette a nyári bakancslistáját, melyben szereplő programok megvalósításához társakat keres!

S hogy melyek pontosan ezek? A legfontosabb talán, hogy a nyár folyamán útra kélhettek vele esti sétáira vagy akár felszánthatjátok a táncparkettet is vele. Kíváncsian várja, hogy táncos lépteitek egyezik-e övéivel. Javasolja számotokra a tanösvények és pallóutak bebarangolását, a természetközeli élmények megtapasztalását, miközben a Családjaitokkal való piknikezés is felejthetetlen program lehet: a felszerelést, elemózsiát a szállodában igényelheted.

Szívesen ajánlanak számotokra útvonalakat, melyeket biciklivel is megtehettek, s ha a sajátjaitok nem állnak rendelkezésre, a recepción ezeket is bérelhettek. Mindez egy helyen, jól hangzik, ugye? A vadregényes Tisza-tavat természetesen csónakkal is megközelíthetitek, a recepción ennek megszervezésében is készséggel segítenek! S ne felejtsétek el kirándulásotok során a legszebb kavicsokat megkeresni, a MóKaland Játszóházban az animátorok segítségével később kifesteni, és Vidor Vidrának azzal (is) kedveskedni!

A nagy kaland után visszaérkezve a medencében való csobbanás jól eshet, csak figyeljétek a kiírást, hisz résztvevőként vízi játékba csöppenhettek. A természetben a lábnyomod árulkodik, hogy arra jártál, a szállodában pedig kedves emlékül hagyhatod kézlenyomatodat is akár!

A bakancslista itt még nem ér véget, a diavetítés, közös társasjátékozás, koktéllal koccintás és természetesen a nyár egyik kedvenc programja, a pillecukor sütögetés sem maradhat le róla.

A nap végi pihenéshez pedig mi más lehetne jobb, mint elnyújtózni Vidor Kuckójában vagy a Vidrafészek lakosztályban!

Ugye a Ti nyári bakancslistáitokon is szerepel a négy szélforgós Tisza Balneum Hotel?https://balneum.hu/hello-nyar/