Aktuális

Legyen a Balneum a következő bakancslistás helyszínetek! ​​​​​​​

Őszi szünet a vadregényes Tisza-tónál Az őszi időszak teret adhat a lecsendesedésnek, a változó táj megfigyelésének, s lehetőséget nyújt klasszikus, az évszaknak megfelelő programok kipróbálásához, új dolgok felfedezéséhez, hogy a borongós időjárás odakint maradhasson, s családon belül észrevétlen maradjon.

A közös családi program megtervezése is pozitív hatással lehet ránk a hűvös időben, hisz képzeletben már átélhetjük a feltöltő kikapcsolódás hangulatát, s ha közeli időpontot választunk, akkor a megélése sem sokat várat magára.

A négyszélforgós tiszafüredi Tisza Balneum Hotel**** közvetlenül a Tisza-tó partján helyezkedik el, ahol a tervezhetőségre és az átélt események listájának növelésére is törekszenek, hiszen az élmények megélése örök kincs. Bár az őszi táj decemberhez közeledve kissé mélabús hangulatot ölt, október utolsó, illetve november első napjaiban a szálloda okot ad az ünneplésre: az iskolai őszi szünetre eső csomagajánlata az egész családot megszólítja. Koncentrálnak a környéken elérhető kültéri programokra, hogy aktivitást csempésszenek az őszi vakációba ajándék belépőjegyekkel a poroszlói Ökocentrumba és vadregényes Tisza menti tanösvénykirándulásokra. Ezekről visszaérkezve garantáltan jól eshet a hotel által kínált melegvizes wellness élmény, a melengető masszázsok és forró italok sokasága.

A szálloda MóKaland Játszóházában az animátorok sem tétlenkednek, Vidor Vidrával varázsitalok receptjein törik fejüket. Közös elkészítésük sem marad ki majd a sorból, a családi vetélkedőkön lesz mivel koccintsatok. A szünidő során eltöltött napok lezárásaként diavetítésen, mini discon és MóKaland moziműsoron való részvételt is választhatják a legkisebb látogatók. Az őszesti mesevetítések fontos eleme a pillecukros forró csoki szürcsölgetése.

 

Felcsigáztuk az érdeklődéseteket?

Legyen a Balneum a következő bakancslistás helyszínetek! https://balneum.hu/oszi-szunet/