Aktuális

Márton-napi lakoma az Oxigén Hotelben!

A noszvaji öt szélforgós bababarát wellness szálloda  színvonalas szolgáltatásai mellett az aktualitások és trendek követésében is elöl jár! Márton nap alkalmából kivételesen finom ételekkel készülnek a szakácsok, az animátorok pedig az ünnephez illő programokat szerveznek.

Az öt szélforgós Oxigén Family Hotel éttermében november 11-12-13-án este különleges Márton napi menüvel várnak, a terített asztal mellett pedig az egri borvidék válogatott nedűit kortyolhatjuk. Készítenek libamájpástétomot lilahagymalekvárral, pirosra sütött liba szárnytövet, ludaskását libazúzával és májával, liba húslevest lúdgége tésztával, libazúza pörköltet, fügés lilakáposztát és persze édességek is lesznek. Természetesen az apróságokra is figyelnek, így nem maradhat el a gyerekmenüből a mosolygós burgonya sem!

Programok az aktualitások jegyében

A korosztály szerint csoportosított programokról sem feledkeztek meg: lesz libabáb készítés, libalenyomat festés, Márton napi “ki mit tud”, magyar népmesék vetélkedő, minidisco, mini chef és az elmaradhatatlan fejdísz alkotás! Az aktuális heti programok időpontjait és helyszínét a szállodában recepció melletti programtáblán, vagy az Oxigén Family Hotel honlapján  nézheted meg.

Hétköznapi csodák

November és december hétköznapjain is az időszakhoz illő programokkal és ételekkel várnak, így ezeket a kevésbé népszerű dátumokat sem szabad kihagyni. Lassan csordogáló percek, nyugalom, feltöltődés és harapnivalóan friss levegő vár az adventi időszakban is. Használjátok ki, ha szeretnétek az év végi nagy hajrá és az ünnepek előtt pihenni egyet a családdal egy bababarát wellness szállodában!