Aktuális

Mesés tavaszi kalandok Noszvajon

A tavasz beköszöntével felpezsdül a természet, a jó időben egyre többet lehetünk a szabadban. Az Oxigén Family Hotel környezete is zöldbe borul, ez az időszak tökéletes az erdei mesés kalandokra! Merre induljatok a gyerekekkel, ha izgalmasan szeretnétek tölteni az időt?

 

Vár a Sárkányvadász Meseút!

 

A Meseút alapgondolata, hogy egy, a pihenés ideje alatt kötetlenül végigjárható kalandtúra keretein belül játékosan, a mesék világán keresztül ismertesse meg az kirándulókkal az adott tájegység (Noszvajon a palóc) hagyományos kincseit, szellemiségét. Az útvonalat és az állomásokat meseterápiás gondossággal állítottak össze, hogy kisebbeknek, nagyobbaknak, időseknek és fiataloknak is igazi kaland legyen.

A Meseút tanösvény állomásain gyönyörű, kézzel festett házikók várják a túrázókat, melyekben egy-egy mesét, és a meséhez kapcsolódó játékot, feladatot, beszélgetést indító kérdést, kalandot rejtettek el.

Aki vállalkozik erre az útra, egy titkos térképet és egy mindent nyitó kulcsocskát kap segítségül. Ezekkel lehet a meseút 10 házikóját kinyitni. A vidám kalandos kirándulás akár gyalog, babakocsival, biciklivel vagy kismotorral is bejárható.

 

Fedezzétek fel a Tündérösvényt!

 

A noszvaji De la Motte kastély parkjában mesés Tündérösvény várja a kicsiket, ahol koboldok, tündérek és a tűzokádó sárkány is feltűnhet a kalandozás során.

Aki elindul az ösvényen, egy tündéri mese kedves szereplőinek történetét követheti nyomon lépésről-lépésre. Az ösvény megállóinál mi magunk is részesei leszünk a fantasztikumnak és az is kiderül időközben, hogy hol lakik a kőkapun álló unikornis kistestvére!

 

Rossz időben várnak az animációs programok

 

Akkor sem maradnak el a kalandok, ha az időjárás miatt a szállodában kell maradni. Az Oxigén Family Hotel minden héten különleges programokkal várja a vendégeket. Az animátorok már lelkesen készülnek a tavaszköszöntő foglalkozásokra, a húsvéti kreatívkodásra, lesznek bolondos programok és sok-sok közös játék.

Foglald le most a családbarát szállodában a tavaszi szállásotokat, az Ébredező erdő tavaszi kikapcsolódás csomag rátok vár: https://oxigenhotel.hu/hu/booking/prices/price.php?id=6071