Aktuális

Mesés téli kalandok Noszvajon

Hamarosan itt a tél és vele megérkeztek a hideg, sötét napok is. Ebben az időszakban talán még nehezebb a gyerekeknek érdekes elfoglaltságot találni. Látogassatok el Noszvajra, vár az öt szélforgós  Oxigén Family Hotel****, ahol garantáltan nem fogtok unatkozni! 

Az Oxigén Family Hotel**** olyan minősített családbarát szálláshely, ahol garantáltan nem fogtok unatkozni! A hotel lelkes animátorai naponta több órányi vidám, sportos, kalandos, kreatív programot szerveznek a gyerekeknek.

Téli mese

Az erdei wellness szálloda az ország egyik legtisztább levegőjű településén fekszik, a Bükk hegység déli kapujában, varázslatos 4 hektáros ősfás parkban. A környezet számos játéklehetőséget kínál télen is. A közelben csodálatos kirándulóhelyeket találtok, rossz idő esetén pedig a Zen Spa családi wellness birodalomban tölthetitek akár az egész napot.

Ajándékozz élményt!

Karácsony közeledtével egyre többen keresik a különleges, értékes ajándékötleteket. A jövő évi pihenés ígérete tökéletes meglepetés az egész családnak. Válassz az Oxigén Family Hotel**** ajándékutalványai közül és már tervezhetitek is az utazást akár az év első hónapjaira. Indítsátok az évet Noszvajon, ahol naponta többféle tematikus foglalkozás közül válogathattok! A Dínó Játszóház a gyerkőcök egyik kedvence, hiszen itt minden nap találkozhatnak Páfránnyal. A nagyobbakat kézműves foglalkozások, mini chef, a kisbabákat babaúszás, babamasszázs, csiri-biri babatorna, kerekecske-gombocska foglalkozás és szombat esténként fergeteges minidisco várja. Ugye, mennyi téli élmény vár? A bababarát erdei wellness hotel kedvezményes csomagajánlatait itt találod.