Aktuális

Mi a Tisza Balneumba járunk! - interjú egy hűséges családdal

A Gönczy család harmadik alaklommal kezdi a nyári szünetet a Tisza Balneum Hotelben. A 4 szélforgós családbarát hotel kíváncsi volt, miért mindig rájuk esik a család választása?

Honnan érkeztetek?

Budapestről jöttünk 10 napra hozzátok.

Hányadik alkalommal látogattok el a Tisza Balneum Hotelbe?

Harmadik alkalommal töltjük itt a nyár eleji időszakot.

Minek köszönhetjük, hogy újra visszatértetek hozzánk?

A családbarát hozzáállás a fő érv, hogy újra itt vagyunk! Ez az első hely, ahol gyermekeink egy-egy időszakot nélkülünk is eltöltenek az animátorokkal! Továbbá szimpatikusak számunkra az „apró” figyelmességek, melyek értéke óriási! Gondolok itt az üdvözlő italra, s mostani érkezésünkkor meglepetés gyümölcstál fogadott a szobánkban! Az emberléptékű hozzáállás pedig felbecsülhetetlen, melyet eddig nagyon kevés helyen tapasztaltunk!

Van egy jól bevált időszak a számotokra vagy mindig más időpontot választotok?

Eddig mindhárom alkalommal június végén érkeztünk! Gyermekeink számára az óvodában ekkor kezdődik a nyári szünet, így ehhez igazodunk.

Mi a kedvenc elfoglaltságotok, programotok?

Korábbi évben már kipróbáltunk néhány külsős programlehetőséget, de idén leginkább a hotel adta lehetőségeket vettük igénybe: a fürdőzés és az animációs programok egész napra elegendő elfoglaltságot nyújtanak, lányaink is rendszeresen ezek mellett döntenek. A meghirdetett programok közül a legtöbb szavazatott a mini disco, az animátorokkal való közös vacsora, az arcfestés, a mozi és kétség kívül Vidor Vidra érkezése kapta.

Folyamatosan arra törekszünk, hogy a gyermekek számára mindig tudjunk egy kicsit többet, egy kicsit újat nyújtani! Ezt Ti is érzékelitek?

Igen, maximálisan! Családunk nagyobb részénél jelen van az ételérzékenység, s évről-évre tapasztaljuk az ehhez kapcsolódó egyre nagyobb rugalmasságot, gördülékenységet!

Mikor találkozunk legközelebb?

Jövőre is a nyári időszakra tervezzük az érkezésünket. Mindig nagyon szívesen látogatunk el a Tisza-tóhoz!

Ha ti szeretnétek elégedett vendégek lenni, itt tudtok szállást a Tisza Balneum Hotelbe!