Aktuális

Mi bizonyítottunk, vendégeink döntöttek - Újra a csúcson az Oxigén Hotel és a Duna Relax

A noszvaji Oxigén Hotel és a ráckevei Duna Relax ismét győztes a rangos nemzetközi World Luxury Hotel Awards versenyen. A 2006-ban alapított World Luxury Hotel Awards szavazáson a világ szállodái a vendégek tapasztalatai alapján mérik össze teljesítményüket. 2017-ben a noszvaji Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa a Luxury Country Hotel, a Luxury Family All-Inclusive Hotel, valamint a Luxury Family Hotel kategóriában is Country Winner-díjban; míg a ráckevei Duna Relax & Event Hotel**** a Luxury Riverside Hotel & Luxury Business Hotel kategóriában Country Winner-, a Luxury Banquett/Event Hotel kategóriában pedig Regional Winner-díjban részesült. Az üzemeltető nevében a díjakat a svájci Kulm Hotel St. Morizban Sárvári Krisztina, szállodáink igazgatója vehette át.
Mi bizonyítottunk, vendégeink döntöttek - Újra a csúcson az Oxigén Hotel és a Duna Relax

A szállodaipar Oscarjának tartott World Luxury Hotel and Spa Awards díjainak különlegessége, hogy a luxusszállodákat és gyógyfürdőket, illetve azok szolgáltatásait maguk a vendégek osztályozzák, értékelik a saját élményeik alapján. A versenyben a világ minden tájáról számos kategóriában nevező prémium hotelek és spák közül azok részesülhetnek elismerésben, amelyeknek a korábbi vendégei a legtöbb szavazattal erősítik meg azok kiválóságát. A szavazásban évente több mint 300 ezer vendég vesz részt. A World Luxury Hotel Awards díja tehát jelzés értékű, a leendő vendégek számára mutatja a régiek megelégedettségét, bizonyítja a szálloda megbízhatóságát és szolgáltatásai magas színvonalát.

 

Farkas Tamás ügyvezető szerint a díjak visszaigazolják az évekkel ezelőtti kockázatos döntést, amikor az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spát család- és gyermekbarát szállodaként, a Duna Relax & Event Hotel ****-t pedig felnőttbarát és bankett szállodaként pozícionálták. Az eredményben tükröződik a vendégek véleménye, akik mára nemcsak elfogadták, hanem igénylik is a kivételes, csak nekik szóló vendéglátást, a megkülönböztetett figyelmet. Mindez természetesen nem valósulhatna meg a szállodák valamennyi dolgozójának együttműködése, áldozatos munkája nélkül, melyért köszönet illeti valamennyijüket.

 

Az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa a Bükkben, Noszvajon, páratlan szépségű erdei környezetben és egy modern eleganciával berendezett vidéki kúria otthonosságával várja az érkezőket. Vendégeinek olyan család- és gyermekbarát szolgáltatásokat, kivételes programlehetőségeket és gyermek all inclusive ellátást kínál, amelyek garantálják a család minden korosztályának tökéletes pihenését és felfrissülését.

 

A Duna Relax & Event Hotel **** a fővárostól nem messze, egy Duna-parti patinás kisváros, Ráckeve elegáns környezetében várja vendégeit. Szállodánk bankett szolgáltatásai elsősorban a tréningre/konferenciára érkező közép- és felsővezetők igényeit elégítik ki, amelyet jól kiegészít a felnőttbarát jelleg, amikor is a hétköznapok világából érkezők egy kis időre gyermekek nélkül merülhetnek el egy leheletnyi luxusban és zavartalanul élvezhetik egy antik római wellness birodalom örömeit.