Aktuális

Mi lesz a karácsonyfa alatt? Élmény ajándékba!

A legjobb dolog a világon adni, szeretteinknek örömet okozni és a mosolyt csalni a kedves arcokra. Bár az év minden napján fontos időt szánni erre, közeledik az év legismertebb ünnepe, ami a szeretetről és ajándékozásról szól: a karácsony. Mindenki ajándékozási lázban ég és járjuk a boltokat, azt találgatva, hogy kit mivel lepjünk meg.

A legjobb ajándék szeretteink számára?

Egy újabb fölösleges porfogó helyett kitűnő ötlet élményt ajándékozni, amit szabadon felhasználhat a megajándékozott a neki megfelelő időpontban. Legyen szó aktív pihenésről, kalandpark-látogatásról, wellness lehetőségről vagy gasztronómiai tapasztalatgyűjtésről, bármelyik zseniális választás. Különleges karácsonyi ajándékutalványunk révén biztosítjuk a kedvező árat és garantáljuk az egész család feltöltődését a noszvaji négycsillagos wellness szállodánkban. 

Együtt lenni jó!

Ajándékozd meg szeretteit egyedülálló Oxigén élménnyel: felejthetetlen két éjszakás kaland az égig érő noszvaji fák ölelésében fekvő gyermek-, és bababarát noszvaji szállodánkban. Az év minden napján több órányi vidám, sportos, kalandos, kreatív programokkal várjuk az egész családot csodálatos erdei környezetben a Bükk hegység lábánál, ahol minden az ti kényelmeteket szolgálja. Fedezzétek fel együtt családbarát wellness részlegünket, amelyet a Zen Spa elvei szerint építettünk, ahol az egészen picurkáktól a legidősebbekig mindenki talál magának kellemes időtöltést. Az úszómedencéből csodálatos panoráma tárul elénk, szabadon és kellemes melegben figyelhetjük az évszakok varázsát, válogassanak medencéink, pezsgőfürdőnk, szaunáink és gőzfürdőnk közül. 

Megálmodtad a tökéletes pihenést? Mi megvalósítjuk!

Az egész napos mókázás után vár benneteket ízletes, házias ételekkel feltöltött svédasztalunk, a bőséges vacsorát De la Motte vagy Porcelán éttermünkben fogyaszthatjátok el. 

Legyetek részesei az Oxigén élménynek 2019-ben is! Nézzétek meg csomagajánlatainkat!