Aktuális

Miben rejlik a Villapark Várgesztes varázsa?

A Villapark gyermek- és családbarát szolgáltatásokat kínál Vendégeinek 25 hektáron, 125 különálló házzal, kültéri- és beltéri medencékkel, játszóházzal, wellness szolgáltatásokkal. A 8-10 fő befogadására alkalmas házak mintha vendégeink otthonai lennének, kényelmesek, tágasak és saját kerttel rendelkeznek.

 

És hogy miben rejlik a Villapark Várgesztes varázsa?

 

  • Az én házam az én váram A házak mérete ideális 2 vagy akár 3 család együttes üdülésére, a 4 szobás különálló házakban 8 (max. 10) fő kényelmesen elfér.
  • Könnyű megközelíthetőség Budapesttől autóval 1 órára található.
  • Biztonságos üdülőpark körülkerített és őrzött terület, ahol a gyermekek szabadon játszhatnak, biciklizhetnek.
  • Telis-tele programmal Rollerhasználat, kerékpárbérlés az egész család számára. Beltéren játszóház -és labirintus vár kicsiket és nagyokat egyaránt.
  • Egy ugrás az erdő Közvetlenül a parkból indulva csatlakozhattok a kéktúra útvonalhoz akár gyalog vagy biciklivel, látnivalók pedig bőséggel akadnak: Várgesztesi vár, Vértesomló Kilátó, Kamalduli remeteség

 

Ősszel is remek feltöltődést kínálnak a hozzájuk érkező vendégeknek! Az őszi szünetben náluk senki nem fog unatkozni: tökfaragó verseny, cukorka és kincskeresés, quadozás és rengeteg más animációs program várja a családokat.