Aktuális

Miért érdemes bababarát szállodába utazni?

Erdei wellness hotelünk kiemelten a kisgyermekes családok fogadására specializálódott. Így szolgáltatásaink összességét a kisgyermekkel, kisbabával utazó családok igényei alapján alakítottuk ki, hogy ezzel is gördülékenyebbé tegyük a mindennapokat és kellemesebbé a pihenést. A Galassy-kúria épületéből kialakított szállodánk minden szobája egyedi, különleges kaland, azonban díjmentesen igényelhető kiegészítő eszközeinket (babaágy, éjjeli fény, fellépő, pelenkázó, leesésgátló) mindegyikben el tudjuk helyezni. A gyerkőcöknek napi 5 étkezés, tehát all inclusive ellátás jár, hogy ne kelljen az étkezések kötött időpontjához alkalmazkodniuk. Lelkes animátoraink az év minden napján változatos programokat biztosítanak kicsiknek és nagyoknak, sőt, ilyenkor a foglalkozások kisebb létszámmal zajlanak, ami sok esetben kényelmesebb, mint forgalmasabb időszakokban. Egész évben elérhetőek tematikus programjaink: babaúszás, babamasszázs, Maminbaba hordozós latin fittness, kerekecske-gombocska mondókázós foglalkozás, csiri-biri babatorna, mini chef és kreatív kézműves foglalkozások színesítik a palettát. 

Gasztronómia és különleges alkalmak 

 

A noszvaji Oxigén Hotel Family & Spa-ban együtt lenni igazi élmény. Születésnapok, jeles napok közeledtével felmerül a kérdés, hogy lehetne alkalomhoz illő módon ünnepelni. De la Motte éttermünkben kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy minden nap minőségi, ízletes fogásokat készítsünk, amelyek akár ünnepi menü részei is lehetnek születésnapok, évfordulók alkalmából. Porcelán éttermünkben kiváló lehetőség nyílik arra, hogy a családunk egy meghitt családi vacsorát fogyasszon el az étterem egy csendes részén. Elegáns enteriőrünk igazi mesevilágba repíti a családi ünnepség résztvevőit, a biztonságot nyújtó épület kellemes melegéből élvezhetik a téli táj minden szépségét. 

 

Zen Spa családi wellness birodalom 

 

Erdei wellness szállodánk Zen Spa családi wellness birodalmának kialakítása is lehetővé teszi, hogy a kinti hideg ellenére meleg érzésekkel töltődjünk fel. Úszómedencénk közelében lévő napozóágyakból is lenyűgöző panoráma tárul elénk. Kint a fák fázósan összehúzzák magukat a zimankós hidegben, mit sem törődve a gyémántosan csillogó hópelyhek szépségével, míg a kellemesen meleg pezsgőfürdőben üldögélve kényelmesen gyönyörködhetünk bennük. Igazi ünnep minden perc! 

 

Még több infót itt találsz!